Görüş Bildir
Haberler
Android Telefonlar İçin En Kullanışlı 15 Ekran Kilidi Uygulaması

Android Telefonlar İçin En Kullanışlı 15 Ekran Kilidi Uygulaması

Denu
28.05.2021 - 08:45

Telefonlarımız bizim özelimiz. Dolayısıyla başkaları tarafından izinsiz açılmasını istemeyiz ve görsel olarak gözümüze de hitap etmesini bekleriz. İşte hem kullanışlı hem de estetik 15 ekran kilidi uygulaması;

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Dodol Locker

15. Dodol Locker

Kilit ekranını birçok şekilde dekore edebilir ve güçlü güvenlik özelliklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca telefonunuza yeni temalar eklemenize de olanak veriyor.

14. Dynamic Notifications

14. Dynamic Notifications

Telefonuna bildirim geldiğinde ekrana aydınlatıcı bildirim düşer. Telefonu cebinizden çıkarana kadar kilit açılmaz. Gece modu özelliği de bulunur.

13. Locker Master

13. Locker Master

Android kilit ekranını özelleştirmek için Lock Master'ın DIY editörünü kullanabilirsiniz. Saat, grafik vb. tasarımlarla kilit ekranınızı oldukça estetik bir hale getirmeniz mümkün. Uygulamada 2000'den fazla duvar kağıdı ve tema bulunuyor.

12. Solo Locker

12. Solo Locker

Solo Locker, telefonunuzu kilitlemek için resimleri kullanır. Resimleri desen, şifre olarak ayarlayabilir ve kilit ekranı android stilini değiştirebilirsiniz.

11. Semper

11. Semper

Bu ekran kilidi, kilidi açmanız için size her seferinde farklı bir bulmaca sorarak zekanızı kullanmanızı sağlıyor. Pratik yapmak için oldukça yararlı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Super Locker

10. Super Locker

Super Locker gizliliğinizi korumak için uygulamalarınızı (Facebook, WhatsApp vb.), fotoğraflarınızı ve diğer bilgilerinizi kilitleyebilir. Ayrıca kilit ekranındaki güzel HD duvar kağıtlarının, hava durumu bilgilerinin ve müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

9. PIN Genie Locker

9. PIN Genie Locker

Uygulama kilidi ile kilitlenen fotoğraflarınızı, videolarınızı, mesajlarınızı ve uygulamalarınızı kimse kontrol edemez. Patentli PIN pedi, mahremiyette son noktadır ve sizi girerken izleseler bile, herhangi birinin PIN'inizi görmesini engeller.

8. Gesture Lock Screen

8. Gesture Lock Screen

Bu uygulama telefon kilidinizi farklı çizimler yaparak açmanıza olanak sağlıyor. Klasik kilit açma ekranlarından sıkılanlar için güzel bir alternatif.

7. Alarm Anti Theft Screen

7. Alarm Anti Theft Screen

Belirlediğiniz şifre yanlış girildiğinde yüksek sesli bir polis siren sesi çalıyor ve ekranda çeşitli renklerde uyarılar çıkarıyor. Bir başkasının telefonunuzu sizden izinsiz kurcalaması bu uygulamayla oldukça zor gibi.

6. C Locker

6. C Locker

Desen açma girişimleri başarısız olduğunda size e-posta gönderen bu uygulama, kilit ekranında sahip olduğu 5 farklı widget ile bildirimleri kolaylıkla takip etmenizi sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. OS12 Lockscreen

5. OS12 Lockscreen

Tam HD ve 4K duvar kağıtlarına sahip, parola deseni ve duvar kağıtlarıyla son derece güvenli kilit ekranı. 6 basamaklı bir şifre ve bir tema kilidi deseni ile bir pin kodu güvenlik kilidi ekranı ayarlayabilirsiniz.

4. AmongLock

4. AmongLock

Among Us oynayan ve sevenler için yeni ekran kilidi uygulaması. Bu uygulama ile telefonunuzu yabancılardan koruyun ve Among Us'ın kaliteli duvar kağıtlarına sahip olun. Parolanızı yanlış girenler, gemiden atılır!

3. Floatify Lockscreen

3. Floatify Lockscreen

Bulanık arka plan görüntüsüyle, gelen mesajlara daha önceden hazırlanmış hazır cevaplarla anında karşılık verebiliyorsunuz.

2. Computer Style Lock Screen

2. Computer Style Lock Screen

Bu kilit ekranı, telefon ara yüzünüzü Windows 10 gibi görünecek şekilde tasarlanmıştır. Ekranın tasarımı, masaüstü kilit ekranına benzer. Bilgisayar stili kilit ekranı, mobil kilit ekranınızı birçok duvar kağıdıyla özelleştirebileceğiniz ve pin koduyla kilitleyebileceğiniz masaüstü bilgisayarı gibi görünecek şekilde değiştirir.

1. S20 Lockscreen

1. S20 Lockscreen

Galaxy S20 Lockscreen, kilit ekranının kontrolünü ele geçirmenin çeşitli yollarına sahip, yüksek düzeyde özelleştirilebilir bir kilit ekranıdır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

#7 ya kendi şifremizi yanlış girersek?