Görüş Bildir
Haberler
Aman Eksik Olmasın! Tatile Giderken Bebeğinizin Bavuluna Eklemeniz Gereken Eşyalar

etiket Aman Eksik Olmasın! Tatile Giderken Bebeğinizin Bavuluna Eklemeniz Gereken Eşyalar

Sena Yiğit
10.07.2022 - 03:17

Bebek bavulu hazırlarken sizin için adeta bir liste olacağınızı düşündüğümüz bu içeriğimize bayılacaksınız. Tatile çıkmak üzere olanlar için en zevkli şeylerden biri çanta, bavul hazırlamaktır. Ancak bu durum bebeğiniz varsa eğlenceli olduğu kadar zorlayıcı olabilir. Tatilde ürün arayışlarına girmemek için her şeyi aldığınızdan emin olun. Gelin, hep beraber bebeğinizin bavulunu hazırlayalım.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sinek Koruyucu

1. Sinek Koruyucu

Yaz tatilini kabusa çeviren sivrisineklerden bebeğinizi korunmanızı sağlayacak bu ürün, kullanıcılar tarafından tam not almış. Organik içeriği sayesinde bebeğinizin hassas cildine dost olan bu sinek kovucu vücut spreyine bayılacaksınız.

Burada

2. Güneş Gözlüğü

2. Güneş Gözlüğü

Minik yavrunuzun gözlerini güneşin zararlı ışınlarından korumasını sağlayacak bu güneş gözlüğü, hafif ve esnek formu sayesinde düşmelere dayanıklıdır. Uzun yıllar kullanım sağlayacağından eminiz.

 Çizilmeye karşı dayanıklı olan polikarbonat camlar sayesinde, küçüklerin gözlerini UVA ve UVB ışınlarından korur.

Buradan ulaşın

3. Güneş Kremi

3. Güneş Kremi

Çocukların ciltleri yetişkinlere göre daha ince ve hassas olduğu için güneş altında daha özel bir korumaya ihtiyaç duyarlar. %100 doğal formülü sayesinde güvenle sürebileceğiniz bu krem, ebeveynlerin favorisi olmuş. Kolay sürülebilir formu sayesinde işinizi zorlaştırmayacak bu güneş kremine bayılacaksınız.

Burada

Daha fazla bebek güneş kremi burada

4. Müslin Örtü

4. Müslin Örtü

Safari hayvanlarının desenleri ile zenginleştirilmiş bu kaliteli müslin kumaşını ister bebeğiniz uyurken üzerine örtmeye isterseniz de  bebek arabasını güneşten ve sineklerden korumak için kullanabilirsiniz. Çocuğunuzun tatil bavuluna koyduğunuza hiç pişman olmayacağınızdan eminiz.

Buraya tıktık

5. Isıölçer

5. Isıölçer

Çocukların ateşi sık sık değişkenlik gösterir. Bunun takibini yapmak elbette kolay değildir. Ancak tatil bavulunuza ekleyeceğiniz temassız ısıölçerle takibi sağlayabileceğinizden eminiz. Özellikle hava değişimi yaşayan veya denize, havuza girip enfeksiyon kapan bebeğinizin ateşi çıkabilir. Tedbiri elden bırakmamak lazım.

Burada

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Pişik Kremi

6. Pişik Kremi

Cildin sahip olduğu bariyer fonksiyonunu koruyarak bebeğinizin cildinde maksimum güvenlik sağlayacak bu pişik kremi, yapışkan olmayan yapısıyla bebeğinize ekstra rahatlık sunuyor. 

Ebevynlerin de favorisi olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Buradan ulaşın

Daha fazla pişik kremi burada

7. Plaj Terliği

7. Plaj Terliği

Bebeğinizin güvenli adımlar atmasını sağlayacak bu Crocs markasına ait terlikler, kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllardır kullanıcıların vazgeçilmezi olmuş. 19 - 35 numara beden aralığıyla bebeğiniz için en uygununu seçmenize olanak sağlayan bu ürün, sizin de favoriniz olacak. 

İster plajda isterse de günlük hayatta kullanabilir.

Buraya tıktık

8. Bez açma örtüsü

8. Bez açma örtüsü

%100 pamuk olan bu bez açma minderi, bebeğinizin hassas cildini önemseyerek üretilmiş. Katlanabilir formuyla bavulunuzda yer kaplamayacak bu ürün, her yerde sizinle. 

Fiyatına göre güzel bir ürün, küçük değil ben çok beğendim. Nazik hediyeniz için de çok teşekkür ederim 😊

Buraya tıklayın

9. Bebek boyun simidi

9. Bebek boyun simidi

Denizli bir tatile gidiyorsanız mutlaka incelemelisiniz. Bebeğinizin güvenliğini sağlamak amacı ile emniyet kilidi mevcut olan bu boyun simidinin alt kısmında bulunan rahatça kavrayabileceği 2 adet tutma yeri vardır. 

Çok aşırı kullanışlı diğer markalara gereksiz para vermeye hiç gerek yok. 2 ay boyunca yazlıkta neredeyse her gün kullandık hala da sapasağlam duruyor.

Buradan ulaşın

10. Hırka veya yağmurluk

10. Hırka veya yağmurluk

Yaz tatilinize göre bavul hazırlamak bebeğiniz için doğru bir seçim olmayabilir. Yağış ihtimalini ve yaz akşamlarını da hesaba katarak bebeğinizin hırkasını mutlaka eklemenizi öneririz. 

Bebeğiniz için hiçbir zararlı kimyasal ve kanserojen madde içermeyen bu ürün, tatlı mı tatlı ayıcık figürü ile bizi mest etti. Yumuşacık kumaşıyla bebeğinizi içinde oldukça iyi hissettireceğinden eminiz. 

3 farklı renk seçeneğiyle burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın