Görüş Bildir
Haberler
Alman Oyuncu Kuruluş Osman’ın Kadrosuna Transfer Oluyor

Alman Oyuncu Kuruluş Osman’ın Kadrosuna Transfer Oluyor

dila bahar
08.11.2021 - 13:42

Atv’nin Bozdağ Film imzalı dizisi “Kuruluş Osman” 3. yılında da Çarşamba akşamları saat 20.00’da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Yapım ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda bu sezon Ahmet Yılmaz oturuyor. Kuruluş Osman dizisi kadrosuna yeni katılan alman oyuncu ile gündemde. Peki kadroya kim katıldı? İşte detaylar…

Kaynak: https://www.tv100.com/burak-ozcivitin-basrolunu-paylastigi-kurulus-osman-dizisinin-kadrosuna-unlu-alman-oyuncu-yazmeen-baker-katildi-haber-578919

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna ünlü bir Alman aksiyon oyuncusu katıldı.

İşte Kuruluş Osman Dizisine Transfer Olan O İsim...

İşte Kuruluş Osman Dizisine Transfer Olan O İsim...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı dizinin kadrosuna son olarak ünlü bir Alman aksiyon oyuncusu katıldı. Yazmeen Baker, reyting rekortmeni dizide Julia karakterine hayat verecek. Savaşçı bir kadın olan Julia diziye renk katacak.

Yazmeen Baker Kimdir?

Yazmeen Baker Kimdir?

1979 yılında Almanya'da doğan Yazmeen Baker'in babası Alman annesi ise Türk'tür. Almanya'nın Göttingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Annesinin memleketi Mersin'de 3 yaşına kadar yaşamıştır. 1.74 cm boyunda ve 38 bedendir. Sinema sektöründen önce dövüş sporları eğitmenliği yapmıştır ve dövüş sporlarına olan ilgisi ile dünyada tanınmıştır. Karate, Martial Arts, Kung Fu gibi dövüş sporlarında ustadır. Daha sonra ise bu işi beyaz perde de Show olarak yapmayı isteyen Yazmeen Baker Uluslararası Michael Chekhov oyunculuk akademisinde eğitim almıştır. Hiphop, tango, oryantal tarzlarında dans edebilmektedir. Darbuka, djembe ve davul enstrumanlarını çalabilmektedir. İngilizce, Almance ve Türkçe konuşabilmektedir.

Kuruluş Osman Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Kuruluş Osman Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Osman Bey'e karşı tek şanslarının güçlerini birleştirmek olduğunu gören tekfurlar Nikola, Kosses ve Rogatus artık aynı masada dost olarak oturmaktadır. Osman Bey'i toplantılarına davet eden tekfurları büyük bir sürpriz beklemektedir.

İstihbarat toplamak üzere Harmankaya Kalesi'ne gidip Mari Kosses'le buluşan Malhun Hatun, Şam'dan bölgeye gelecek büyük bir kervanın haberini alır. Osman Bey bu istihbaratı avantajına çevirip tekfurlara darbe indirmek için zekice bir plan kurar. Malhun Hatun, savaşa dahil olmak istediğini Osman Bey'e söyler. Papaz Gregor'un Hıristiyan halka buluşmasından rahatsız olan tekfurlar, Osman Bey'in bölgedeki etkisini artırmak için yaptığı hamlelerin önüne geçebilmek için yeni kararlar alır.

Osman Bey, bölgenin kaderini etkileyecek baskın için nasıl bir strateji kuracak? Tekfurlar kervanlarını Osman Bey'den korumak için ne yapacak? Turgut Alp kervan baskınında nasıl bir rol alacak? Papaz Gregor'un Hıristiyan halkla buluşması Osman Bey'in bölgedeki nüfuzunu nasıl etkileyecek? Malhun Hatun'un cenk meydanına dönüşü neleri değiştirecek? Tekfur Rogatus, en güvendiği komutanının ölümüne nasıl yanıt verecek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın