Görüş Bildir
Haberler
Akşener'den Erdoğan'a: 'Şehide 'Kelle' Diyen Şuursuzlar Bize Ahkam Kesemezler'

Akşener'den Erdoğan'a: 'Şehide 'Kelle' Diyen Şuursuzlar Bize Ahkam Kesemezler'

Ulaş
09.11.2021 - 10:34

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, 'Şehide 'kelle' diyen şuursuzlar bize ahkam kesemezler' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.

Akşener'in konuşmasından satır başları:

'Yarın 10 Kasım, ortak bir hüznümüzün mavi gözlü bozkurtumuzu ebediyete uğurladığımızın yıl dönümü. O büyük iradenin lideri bundan 83 yıl önce aramızdan ayrıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdaki ayrık otlarını saymazsak Türkiye’nin her kimlikten her renkten vatandaşın şükranla andığı bir liderdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk milletinin buluşma noktasıdır. Ahlaksız gayretlere rağmen o büyük insanın vakfettiği bu büyük aziz milletin kalbinden silmeyi başaramadılar. Görüyorum ki vefatından 83 yıl sonra bile neden hâlâ bu kadar sevildiğini anlamakta zorlanıyorlar. Şaşırmıyoruz 'çünkü önce millet diyemeyenlerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamaları mümkün olamaz. Allah'ın huzurunda ondan razı olduğumuzu ilan ediyoruz. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten razıyız Allah da mavi gözlü bozkurtumuzdan ve tüm istiklal gazilerimizden razı olsun.

'Şehide 'kelle' diyen şuursuzlar bize ahkam kesemez...'

'Şehide 'kelle' diyen şuursuzlar bize ahkam kesemez...'

Aziz milletim bir hususun altını kalın bir şekilde çizmek istiyorum. Ellerinde şehitlerimizin kanı olan teröristleri devletin televizyonuna çıkaranlar bize şehitlerimiz üzerinden ahkam kesemez. Şehide ‘kelle’ diyen şuursuzlar bize ahkam kesemezler.

Bu kürsüde şehit yakınları konuşurken yayını kesenler bize ahkam kesemez. Teröristler rahatsız olmasın diye bayrak indirenlerin, meşhur Habur rezaletinde o malum mahkemelerin kurulduğunda orada çalışan bir öğrencim beni aradı.

‘Teröristler rahatsız olmasın diye Türk bayrağı ve Atatürk resimleri çadır mahkemelerinden çıkarıldı’ dedi.

Türk bayrağını o mahkemelerden indirenlerin bize edecek tek kelime sözleri, verecek tek satır dersleri olamaz.

Lütfü Bey bir hata yaptı. Ancak kendisi yaptığı hata karşısında olgunluk gösterdi önce çıktı özür diledi sonrasında ise gereğini yapıp grup başkanvekilliğinden istifa etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
31
6
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
endividualist

Meral mommy i seviyorum iyi bi insan. Ama yinede ilerlemez için biraz gericiler. Bize full paket aydın yöneticiler gerek. 2-3 dil bilen egitimli dünyayı gezi... Devamını Gör

Lal K.

baby boomerlar sadece merkez sağa oy veriyor bence

C10BLACK

Her basın toplantısında din'i siyasete karıştıran iktidar ve yanlıları Atatürk'ü siyasete karıştırmayın demiş. Dün basın sözcünüz "bir şey olmuştur" bey oy v... Devamını Gör

kabus

Akşener'in Erdoğan'dan farklı bir yanını göremiyorum. Erdoğan'a akıl verenler kimlerse aksenerede akıl verenler aynı tayfa suriyeye tezkere veren siz degilmi... Devamını Gör