Görüş Bildir
Haberler
Akdeniz Beşik Gibi Sallanıyor: Datça Açıklarında Üst Üste Depremler…

Akdeniz Beşik Gibi Sallanıyor: Datça Açıklarında Üst Üste Depremler…

Akdeniz’de Datça açıklarında son bir haftadır üst üste depremler yaşanıyor. Dün gece saat 04.39’da Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, ilçe merkezinde de korku yarattı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler sayfası…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akdeniz’de Üst Üste Depremler

Akdeniz’de Üst Üste Depremler

Akdeniz’de dün sabah saatlerinden itibaren toplam 17 tane deprem meydana geldi. Büyüklükleri 3.0 ila 5.0 arasında değişen depremler, meydana gelen deprem fırtınası ile gerçekleşti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir söz konusu sarsıntılarla ilgili 'Yaşanan deprem fırtınaları kırılan fayın enerjisinin boşalmasını sağlamakla birlikte, komşu faylar üzerinde stres birikimlerine neden olabilir” uyarısında bulundu.

7 Ağustos Kandilli ve AFAD Son Depremler

7 Ağustos Kandilli ve AFAD Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın