Görüş Bildir
Haberler
Aile Hükümeti Filmi Konusu Ne? Aile Hükümeti Oyuncuları Kimler?

Aile Hükümeti Filmi Konusu Ne? Aile Hükümeti Oyuncuları Kimler?

Sunay Korkmaz
19.05.2021 - 17:42

Bu akşam Fox Tv'de saat 20:00'da ilk kez olarak yayınlanacak olan Aile Hükümeti filmi ile ilgili merak edilenler haberimizde... Aile Hükümeti Filmi Konusu Ne? Aile Hükümeti Oyuncuları Kimler? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile Hükümeti Filmi Konusu Ne?

Aile Hükümeti Filmi Konusu Ne?

Aile Hükümeti, Elaldı köyüne atanan Salih öğretmenin akraba evliliklerinin önüne geçmek için bulduğu çözüm sonrasında tüm köy halkının düştüğü trajikomik durumları konu edinmektedir.

Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep'e aşık olur. Salih'in en büyük korkusu akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde Zeynep'in de evlendirilmesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı'na dilekçe yazar.

Salih'in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır.

Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır.

Aile Hükümeti Oyuncuları Kimler?

Aile Hükümeti Oyuncuları Kimler?

Aile Hükümeti filminin oyuncu kadrosunda; Alper Saldıran, Aslıhan Malbora, Metin Yıldız, Lale Başar ve Gülhan Tekin gibi isimler yer alıyor. Bu arada Aile Hükümeti filminin çekimleri ise Çanakkale Assos'ta gerçekleştirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın