Görüş Bildir
Haberler
Adidas Predator Serisini Giyen 10 Efsane Futbolcu

Adidas Predator Serisini Giyen 10 Efsane Futbolcu

Barcin.com
02.06.2015 - 18:19 Son Güncelleme: 03.06.2015 - 01:55

Adidas, ilk olarak 1994 yılında çıkardığı Predator serisinin üretimine son verdi. 21 yıl aradan sonra verilen bu karardan sonra artık yeni bir Predator krampon daha göremeyeceğiz. Bundan böyle sadece anılarımızda canlanacak olan Adidas Predator’ı bugüne kadar giyen 10 efsanevi futbolcuyu hatırlayalım…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Paul Gascoigne

1. Paul Gascoigne

Futbol dışı yaşamıyla da ilgi çeken Paul Gascoigne, en eski Predator kullanıcılarından.

2. Zinedine Zidane

2. Zinedine Zidane

Zizou lakabıyla da tanınan Cezayir asıllı Fransız futbolcu hakkında en son, 2006 Dünya Kupası finalinde Marco Materazzi’ye attığı kafa hatırlansa da, Predator ile attığı goller kesinlikle hafızalardan silinmez.

3. David Beckham

3. David Beckham

Futbolculuğunun yanında moda ikonu olarak da anılan David  Beckham, zamanının en yakışıklı Predator kullanıcılarından olsa da hala kızların hayallerini süslüyor.

4. Alessandro Del Piero

4. Alessandro Del Piero

Şike olayları yüzünden alt lige düşürülen Juventus’u bırakmayarak taraftarlarının gözünde iyice yükselen Alessandro Del Piero alt lig, üst lig demeden Predator kramponunu giymiştir.

5. Raul Gonzalez

5. Raul Gonzalez

Raul, Real Madrid’de geçen 16 yıllık kariyerinde oynadığı 741 maçta toplam 323 gol atarken, ayağında hep Predator vardı. Acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Steven Gerrard

6. Steven Gerrard

1987 yılında kapısından içeri girdiği Liverpool kulübüne bu sezon veda eden büyük kaptan, kariyerinin büyük bir çoğunluğunda Predator ile maçlara çıktı.

7. Xavi

7. Xavi

Yıllarca Barcelona orta sahasının bel kemiği olarak görev yapan ve artık Barcelona kariyerine son veren Xavi, kariyerindeki Dünya Kupası şampiyonluğu, Avrupa Kupası şampiyonlukları ve birçok lig şampiyonluğunu hep Predator ile kazanmıştır.

8. Robin van Persie

8. Robin van Persie

Arsenal’de kazanamadığı lig şampiyonluğunu Manchester United’da kazanacağını düşünüp transfer olan Robin Van Persie gittiği ilk sezonda bu isteğine kavuşurken hep Predator giydi hep.

9. Michael Ballack

9. Michael Ballack

Alman panzerinin tam karşılığı olarak gösterebileceğimiz Michael Ballack, Predator kullanan Almanlar’dan sadece bir tanesi.

10. Petr Cech

10. Petr Cech

Spikerlerin maç anlatırken “Cech iyi kaleci” yorumunu yaptığı, bir maçta kafasına aldığı darbe sonrasında taktığı başlıkla bütünleşen Petr Cech, ayağına da hep Predator giymiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
7
6
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın