Görüş Bildir
Haberler
Adele Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Adele Kaç Ödül Kazandı?

Adele Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Adele Kaç Ödül Kazandı?

Elif Ateş
06.05.2022 - 22:23

Dünyaca ünlü müzisyen Adele, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Soul-jazz, pop türünde müzik yapan sanatçı kariyeri boyunca birçok ödüle layık görüldü. Adele, hem sesi hem de sempatik tavırları geniş bir hayran kitlesine de sahip. Bir dönem fiziksel değişimi ve eşiyle yaşadığı ayrılık ile gündemden düşmüyordu. Uzun bir dönemin ardından Titanik filmi temalı doğum günü kutlaması ile oldukça fazla konuşulmaya başlandı. Peki Adele kimdir, kaç yaşında, nereli? Adele kaç tane ödül kazandı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adele Kimdir?

Adele Kimdir?

İngiltere'nin Londra şehrinde doğan Adele, 5 Mayıs 1988 yılında dünyaya geldi. Adele, The BRIT School'u bitirdi. Arkadaşı sayesinde kendine ait bir demoyu internet ortamında insanların beğenisine sunan şarkıcı, zamanla kulüplere çıkmaya başladı. İlk albümü olan 19 ile şöhrete kavuşan Adele, İngiltere'nin en çok dinlenen albümleri arasında yer aldı.

Adele, 2016 yılında Simon Konecki ile evlendi. Ancak anlaşamayan çift 2021 yılında boşandı. 34 yaşında olan şarkıcının Angelo Adkins adında bir çocuğu var.

Adele Kaç Ödül Kazandı?

Adele Kaç Ödül Kazandı?

Başarılı müzisyen Adele, kariyeri boyunca bir Oscar ödülü, bir Altın Küre, on beş Grammy, dokuz BRIT, on sekiz Billboard, beş Amerikan, iki kez de Ivor Novello Ödülü'nü kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın