Görüş Bildir
Haberler
Ada Masalı'nın Aşıkları Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan Evlendi mi? "Düğün Fotoğrafları Paylaşıldı...

Ada Masalı'nın Aşıkları Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan Evlendi mi? "Düğün Fotoğrafları Paylaşıldı...

Müge Kakşi
10.12.2021 - 22:09

Star TV'nin sevilen dizisi Ada Masalı'nda başrolleri paylaşan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın dizi aşkları gerçeğe dönmüştü. Hayranları ikilinin birlikteliğini severek takip ederken çiftin düğün fotoğrafları ortaya çıktı. Ada Masalı dizisisi final yapmaya yaklaşırken çıkan düğün fotoğraflarının gerçek mi yoksa dizide mi olduğu merak edildi. Peki Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan evleniyor mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Evleniyor mu?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Evleniyor mu?

Hem dizide hem de gerçek hayatta birliktelik yaşayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın düğün fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı.

Düğün fotoğraflarının Ada Masalı adlı dizinin final bölümü için çekildiği ortaya çıktı.

Ada Masalı Final Tarihi Ne Zaman?

Ada Masalı Final Tarihi Ne Zaman?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı, final bölümüyle 11 Aralık Cumartesi Star’da ekrana gelecek.

Ada Masalı Final'de Ne Olacak?

Ada Masalı Final'de Ne Olacak?

Ada Masalı’nın final bölümünde Haziran ile Poyraz’ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır.

Haziran ile Poyraz’ın İstanbul’a taşınacakları haberi Kırlangıç Adası’nda hızla yayılırken Sadık ablası Suzan’la başa çıkmanın yolunu bulur. Hasan’ın babası olduğunu öğrenen Nehir herkesten kendini uzaklaştırırken yıllar sonra babasıyla karşılaşması genç kızın hayatını tamamen değiştirecektir.

Selma kızı için endişelenmeye devam ederken Fatih Hasan’la yüzleşir. Alper ve Melisa’nın hayatında ise yepyeni bir dönem başlayacaktır. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı, final bölümüyle 11 Aralık Cumartesi Star’da ekrana gelecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın