Görüş Bildir
Haberler
94 Gündür Tutuklu Boğaziçililer Serbest: 'Dört Duvar Bize Vız Gelir'

94 Gündür Tutuklu Boğaziçililer Serbest: 'Dört Duvar Bize Vız Gelir'

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki rektör atamalarına karşı protestolarda gözaltına alınıp 94 gündür tutuklu bulunan öğrenciler Silivri Cezaevi'nden serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektör atamalarına karşı protestolarda gözaltına alınıp 94 gündür tutuklu bulunan Enis Berke Gök ve Caner Perit Özen, çıktıkları ilk duruşmada haftada bir imza vermeleri koşulu ve yurt dışı yasağı konularak tahliye edildi.

Akşam saatlerinde Silivri Cezaevi'nden dışarı çıkan öğrenciler büyük bir coşkuyla arkadaşları tarafından karşılandı.

"Dört duvar bize vız gelir" 📹

Enis Berke Gök, açıklamasında “Nasıl hissediyorum bilmiyorum. Şu an biraz duygularım karışık. Tutsak olduğumda ilk söylediğim gibi mücadeleye devam edeceğiz. Mücadele umuttur… Dört duvar bize vız gelir” dedi.

Caner Perit Özen ise, “İyiyim, mutluyum. Bunun olacağı belliydi. 3 ay kaldık ama 3 ayımız geri gelmeyecek. Boğaziçiliyiz, akıllıyız diye AKP zulmünden kaçabilecek halimiz yoktu. Tutuklama siyasiydi. Tüm siyasi tutsaklara özgürlük. Cezaevinde eğitim alamadım, eğitim hakkım gasp edildi” diye konuştu.

Caner Perit Özen'in annesi “Şu anda çok mutluyuz. Büyük haksızlıklar yapılıyor. Diliyorum ki bu sonuncusu olur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
48
12
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Sokak ortasından kızlara bakarak sapıklık yaptığı kamera ile kayıt edildiği halde serbest bırakılan yaratık ve biat etmedikleri için 94 gündür tutuklu olan ö... Devamını Gör

Art Ankara

Uyuşturucu satıcıları, hırsızlar, katiller vs. diye bu örnekler çoğaltılabilir, hatta geçen bir haber vardı adli kontrolle serbest bırakılan uyuşturucu satıc... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ülkenin akıllıları içerde zır cahil sapık katil hırsızlarına soruşturma açan bile yok..

Beatrize Vaksman

Bu aslan parcasi cocuklarimizin ayakkabi numarasi kadar zeka ve sifir derece ahlaka sahip birileri yuzunden ulke son 70 yilin en buyuk zulmunu yasiyor. Ulkem... Devamını Gör