Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda İlişkinizin Nereye Gittiğini Söylüyoruz!

etiket 8 Soruda İlişkinizin Nereye Gittiğini Söylüyoruz!

İlişkiniz nereye gidiyor? Öğrenmek için yapman gereken çok basit. 8 soruyu cevapla ve ilişkinizin nereye gittiğini gör!

Hazırsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Onunla buluşacağın zaman nasıl hissediyorsun?

2. Sevgilinizin telefonunu veya sosyal medya hesaplarını ne sıklıkla kontrol edersiniz?

3. Sevgilinizi hiç aldattınız mı?

4. Sevgilinize/eşinize güveniyor musunuz?

5. Toplum içinde sevgilinizle zıt düştünüz ve ufak da olsa bir tartışmaya girdiniz. Ne yaparsınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii en fazla ne kadar küs kaldınız?

7. Gün içinde onu özlüyor musunuz?

8. Son olarak gelecekten bahsederken nasıl davranıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu yolun sonu evlilik!

Bu yolun sonu evlilik!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz evliliğe doğru gidiyor! Yolun sonunda evlilik görünüyor. Birbirinizi tamamlayan çiftlerdensiniz. Uyuşmadığınız yönleriniz tabii ki olacak ama bir olunca üstesinden gelemeyeceğiniz engel yok. Kısaca siz bu işi çözmüşsünüz. Sorunlarınızı saygı çerçevesinde çözer, önünüze bakarsınız. Birbirinize karşı her daim anlayışlı ve hoşgörülüsünüz. Bir ilişkinin sağlam temellere dayanması için gerekli olan her şey sizde mevcut yani. Nazar değmesin. Evlenince bu sonucu hatırlarsınız artık! :)

 

Eğlenceli bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz!

Eğlenceli bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz eğlenceli bir ilişkiye doğru gidiyor! Bu sonuçtan gayet mutluyuz. Senin de mutlu olduğunu düşünüyoruz. İlişkiniz gayet sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Birbirinizle vakit geçirmekten çok keyif alıyorsunuz. Ne yaptığınız hiç önemli değil hepsinin sonunda beraber olduğunuz için mutlu olacağınızın rahatlığı var sizde. Kısa bir süre bile görüşmeseniz birbirinizi özlüyorsunuz. Arkadaşlarınızın gözünde örnek çift olarak görülen çiftsiniz. Nazar değmesin size. Umuyoruz ki bu güzel ilişki hep böyle devam edecek!

Tekdüze bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz!

Tekdüze bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz tekdüze bir hale doğru gidiyor! Üzülerek söylüyoruz ki tekdüze monoton bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz. İlk günkü heyecanınızı kaybetmişsiniz. Gözlerinizdeki ışıldamalar artık yok. Öncelikle bu sorunun üzerinde durmalısınız. Eğer ki sen de bu durumdan sıkılmışsan, ilişkinizi bir gözden geçirmeyi teklif etmelisin partnerine. Umuyoruz ki sorunlarınızı çözüp tekrardan eski günlerdeki gibi, mutlu ve heyecanlı ilişkinize döneceksiniz!

Bu yolun sonu ayrılık!

Bu yolun sonu ayrılık!

Verdiğin cevaplara göre sizin ilişkiniz ayrılığa doğru gidiyor! Maalesef biraz can acıtan bir sonuç oldu. Ama biz de bu sonucu senin düşüncelerine göre veriyoruz sonuçta. Sen bu ilişkinin sonunu mutlu ve umutlu göremiyorsun. Bu gayet açık. Bunun için bir çaban da yok açıkçası. Oluruna bırakmışsın her şeyi. Pek bir çaba göstermiyorsun. Olursa olur, olmazsa olmaz havalarındasın yani. Bu düşüncelerde olunca da bu sonuç gayet normal. Önemli olan birbirinizi kırmadan, incitmeden. birbirinize saygınızı yitirmeden ayrılmak bu durumda. Umuyoruz ki en azından bunu başarabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
534
343
125
115
52
47
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Syre

Eğlenceli bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz! Sorun şu ki sevgilim yok hayali sevgilim var

Efe Konuk

Hee evlilik.. Ayrıldık..

ooppapatya

sevgilim yok ama böyle testler çözmek hoşuma gider:D