Görüş Bildir
Haberler
7 Soruda 7 Yıl Önceki Sana Tavsiyede Bulunuyoruz!

etiket 7 Soruda 7 Yıl Önceki Sana Tavsiyede Bulunuyoruz!

Aburoski
27.05.2018 - 13:23

Bakalım 7 yıl önceki sana ne tavsiyelerde bulunduk. 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce cinsiyetini öğrenelim!

2. E bir de yaşını...

3. Peki sık sık "keşke" der misin?

4. Bazen "başka bir hayatım olabilirdi!" diye düşünüyor musun?

5. Bize ergenliğinin nasıl geçtiğinden biraz bahseder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşık olduğun sevgilin hiçbir neden yokken senden ayrıldı ve son bir kez arama hakkın var. Bir daha onu ne göreceksin ne de sesini duyacaksın. Arar mısın?

7. Ve son olarak, telefonda uzun saatler konuşur musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her şeyi kafana takma!

Küçük şeyleri büyük sorunlar haline getirmemen gerektiğini ileride anlayacaksın. Çektiğin aşk acılarının aslında ne kadar gereksiz olduğunu anlaman biraz geç olacak ama yine de anlayacaksın. Asla ama asla insanların fiziksel görüntünle dalga geçmesine de izin verme! İnsanlar çok acımasız olabiliyor. Kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. İleride en küçük şeye bile ihtiyacın olacak. Dediklerimiz kulağına küpe olsun...

Asla yakın çevreni kırma!

Bu dönemlerde insanlar genelde aşık oluyor ve aşkından öleceğini düşünüyor. Sen bunu sakın yapma çünkü ileride bunun gereksiz ve komik olduğunu düşüneceksin. Kendini asla bir insan için yıpratma çünkü inan değmiyor. Bunu anlaman biraz geç olacak biliyoruz ama sana en azından böyle tavsiyeler veren insanlar var. Onların dediklerine kulak ver ve aileni hayatının tam ortasına koy. Ailenle çok fazla vakit geçir. Çünkü ileride çok geç olabilir. Hayatta kalma çabası nedeniyle onları çok az göreceksin. Asla onları kırma ve özür dilemeyi öğren. Ne olursa olsun yine onlar senin yanında olacak. Ha bu arada aileden sonra bir yakın arkadaş da önemlidir. Kesinlikle bir yakın arkadaşın olsun. İleride ona ihtiyacın olacak. :)

Başkası için hayatını değiştirme!

Bazı yaşadıklarına anlam veremediğin anlar olacak. Korkma, ileride de hiç anlam veremeyeceksin. Bazı yaşananları gerçekten anlamayacaksın. Bu yüzden sen hiç anlamaya çalışma. Hayatına odaklan. Daha iyi bir insan nasıl olabilirim? Daha başarılı nasıl olabilirim? diye düşün. Elbette ki aşık ol, sev ve sevil. Bunlar hayatın olmazsa olmazları ama asla aşkın için hayatından ödün verme! İleride çok büyük pişmanlık yaşarsın. Çünkü başka biri için istemeye istemeye hayatlarında bir şeyler değiştirmeye çalışan insanlar çok pişman oluyor. Senin böyle bir şey yaşamanı istemeyiz. Sen böyle bir insansan böyle devam et! Kötü insanları da hayatından çıkar...

Planlarını asla erteleme!

Bu senin için belki de basit bir tavsiye olarak görünüyor fakat hayatın için önemli olduğunu ileride anlayacaksın. Ertelediğin taktirde bakmışsın planlarının hiçbirini gerçekleştirememişsin. Bu yüzden neyi planladıysan yap! Hayat kısa, planlarını ertelediğinde başka bir şeyler araya girecek ve bir türlü yapamayacaksın. Başka koşuşturmacalar içine gireceksin. Bu nedenle sen neyi istiyorsan en kısa sürede yapmaya çalış. Hayatının sıkıcı geçmesine asla izin verme...

Kendine her zaman güven!

Kendine her zaman güvenmelisin! Her zaman her şeyi başarabileceğini düşün! Beceriksiz olmadığına inan! Sen her şeyi yapabilirsin bunu asla unutma. En önemlisi insanların senin beceriksiz biri olduğunu düşünmelerine izin verme. Seni küçük düşürmelerine de izin verme! Onlara başarılarınla, aklınla ve örnek hayatınla en büyük cevabı vereceksin. Okumaktan, bir şeyler öğrenmekten asla sıkılma! Seni başarıya götüren tek şey bilgidir!

Değmeyecek insanlar için gözyaşlarını akıtma!

Belki sana saçma gelebilir ama inan ileride çok ağlayacaksın. Bu yüzden şu an güzelim gözlerinden gözyaşlarını değmeyecek insanlar için akıtma! Önemsiz şeyleri takmamayı öğrenmelisin. Bazı şeylere 'aman' deyip geçmeyi bilmelisin. Hayatında daha önemli olan ve daha kötü şeyler yaşayacaksın. Ölümler göreceksin, daha büyük ayrılıklar göreceksin. Bu yüzden küçük şeyleri kenara at!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
459
164
74
60
30
30
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Başkası için hayatını değiştirme!-değiştirmedim değiştirmem de.ayrıca niye 7 yıl önceki bana tavsiyede bulunuyon.yiyorsa şimdiki bana tavsiyede bulun.

Aymira Ay

Her şeyi kafana takma!

Hanzade Uzun

Her şeyi kafana takma!