Görüş Bildir
Haberler
45 Dakika Süren Kurban Pazarlığında Parmakları Kırıldı, 1.500 Lira Daha İndirim İstedi

etiket 45 Dakika Süren Kurban Pazarlığında Parmakları Kırıldı, 1.500 Lira Daha İndirim İstedi

Kayseri’de besici Orhan Kaya, satacağı kurbanlık için elini tutarak pazarlık yaptığı adamın fark etmeden parmaklarını kırdı. Pazarlıktan sonra parmaklarının kırıldığının fark eden yaşlı adam, barışmak için bin 500 TL daha indirim istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İHA'nın aktardığı habere göre, Kayseri’de kurbanını almak üzere pazara gelen Mustafa Ceviz, bir tosun beğendi. Besici Orhan Kaya ile tosun için pazarlık eden Ceviz’in pazarlık sırasında parmakları çok sıkıldığı için kırıldı.

Pazarlığın ardından soluğu hastanede alan Ceviz, parmaklarının kırıldığını öğrenince, beğendiği kurbandan bin 500 TL daha indirim istedi.

Pazarlık cep telefonuyla kaydedilmiş📹

Görüntülerde aracılarla birlikte yapılan pazarlıkta, parmakları kırılan Mustafa Ceviz’in “Ben elimi kurtardım, başka da para vermem” dediği görülüyor.

'Pazarlık 45 dakika sürdü'

'Pazarlık 45 dakika sürdü'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Besici Orhan Kaya ise yaşanan olayı şu şekilde anlattı:

'Akşamüzeri bir hacı amcamız geldi. Hayvanın sağına soluna, dişine falan baktırdı ve beğendi. Hayvanın fiyatına 14 bin 500 TL istedik. Hacı baba 12 bin 500 TL verdi. Bizde 13 bin TL civarı pazarlık biter diye bekliyorduk. 12 bin 500 TL verdi. 45 dakika süren bir pazarlık sonucunda aracılar da araya girdi. 12 bin 750 TL’yi kabul etmedi. 45 dakika sonra hayırlaştık.'

'Geçmiş olsun demek için yanına gittik, indirim istedi'

'Geçmiş olsun demek için yanına gittik, indirim istedi'

'Çetin geçen bir pazarlık sonucunda hacı babanın parmakları kırılmış' diyen besici Kaya pazarlıktan 1 saat sonra Ceviz'in parmaklarının kırıldığını öğrendiklerini söyledi:

'1 saat sonra bu olayı öğrendik. Geçmiş olsun demek için yanına gittik ve helallik istedik. O da bizden bin 500 TL kadar fiyat indirimi istedi. Biz de kabul ettik. Kendisinden özür diliyoruz. Pazarlık sonucunda hacı baba dediği fiyata hayvanı aldı ama parmakları kırılmasaydı daha iyi olurdu.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
482
67
38
20
10
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Pazarlık sünnettir derken bu hacı amca kökünden kestirmiş kajhsdkjahsdk

lonelyrider111

Yapacağınız işi sikeyim

Melikes

beyinsizlerr