Görüş Bildir
Haberler
En iyi 10 K-Pop Grubu! (Part 1)

En iyi 10 K-Pop Grubu! (Part 1)

İlayda Öztürk
17.02.2015 - 17:23 Son Güncelleme: 26.02.2015 - 15:20

2009'dan beri kore fanı biri olarak biraz karmaşık bir K-pop fanlığım var. Anti olduğum grupları ve 2014-2015  gelişmeleri  de  Burada göreceksiniz. Ama şimdiden uyarıyım: Yazarken çirkinleşebilirim çünkü ANTİ olduğum grupları da yazacağım için çıldırabilirim :D Neyse Başlayalım!^^

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.2NE1

1.2NE1

İlk grubum^^  O yüzden tüm sevgi tabirleri bunlara gitsin^^ 

  • 2009'da ''Fire'' adlı albümü ve şarkıyla çıkış yapmışlardır. Ve gerçekten farklarını göstermişlerdir. K-pop kızları genelde daha şirin bir hava yakalamaya çalışırken bu kızlar ise feminenliklerini ortaya koymuşlardır. En bilinen şarkıları ''I'm The Best'' şarkısıdır ve 100 milyon kez izlenmiştir. 

  • 2014 Yılında ise Mart ayında ''Crush'' albümü ve şarkısıyla geri dönüş yapmışlardır ve  AON (All Or Nothing) Dünya turu (Asya Turu -,-) Yapmışlardır. Ayrıca CL G-Dragon ile ''Dirty Vibe Şarkısını ve MV'sini Yayınlamıştır.

2NE1 - I AM THE BEST (내가 제일 잘 나가) M/V

2.BIGBANG

2.BIGBANG

İlk erkek grubum^^  Ama bir gün ComeBack  Beklerken Tüm fanlar Öleceğiz. 

  • 2006 yılında çıkış yapmış ve müzik dehaları ile dolu bir grup. Ama sorunları : COMEBACK YAPMIYORLAR. Resmen YAPMIYORLAR. Fanların sabırlarını ölçüyorlar galiba. Ama 2015 Nisan'da ComeBack söz konusu. 

  • 2014'te, Grubun vokali Taeyang (En sağda) ''RISE'' adlı albümü yayınladı ve çok tuttu. Özellikle ''Eyes Nose Lips'' şarkısı çok beğenildi ve cover bile yapıldı. Ve Daesung (Sağdan ikinci) Japonca bir albüm yayınladı. G-Dragon (Ortada) Kasım ayında Taeyang ile ''GOOD BOY'' şarkısı ile daha çok tuttu. Aralık ayında ise G-Dragon CL ile ortak çalışması olan Dirty Vibe için MV yayınladı.

GD X TAEYANG - GOOD BOY M/V

3.SNSD

3.SNSD

Bu gruba antiyim arkadaşlar. Nedeni ise Bana sahte geliyor. Seslerine lafım yok. Ama Davranışları çok antipatik. O yüzden müziksel kısımları anlatıp geçeceğim.

  • 2007 Yılında çıkış yapmışlardır. En çok sevilen şarkıları ''Gee'' şarkısıdır ve 135 milyon kez izlenmişir. 

  • 2014 Yılında ''Mr.Mr'' şarkısı ile geri dönüş yapmışlardır. Ayrıca  bu yılın sonunda Jessica Gruptan çıkmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Girls` Generation(소녀시대) _ Gee _ MusicVideo

4.Super Junior

4.Super Junior

13 kişilik Afet-i Devran grubu. Gerçekten çok severek dinlediğim bir grup. 

  • 2005 yılında 12 kişi olarak çıkış yapmış 2006 yılında ise Kyuhyun da gruba eklenmiştir.  Enç ok sevilen şarkıları ''Sorry Sorry'' şarkısıdır.

Super Junior(슈퍼주니어) _ SORRY, SORRY _ MusicVideo

5.4MINUTE

5.4MINUTE

Bu kız grubunun şarkılarının hepsini indirdim. En fazla içeriği olan kız grubu arşivimdir.

  • 2010 Yılında çıkış yapmış 5 kişilik kız grubudur. en çok beğenilen şarkıları ''오늘 뭐해 (Whatcha Doin' Today)'' şarkısıdır. 

  • - Bu yıl başı ''Crazy''adlı şarkıları ile geri dönüş yapmışlardır.

포미닛 (4MINUTE) - '오늘 뭐해 (Whatcha Doin' Today)' (Official Music Video)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

bunlar ne güzel grup kurup hepsi birlikte söylüyorlar bizimkiler grup kursa bile solistten başka kimse söylemiyor keşke bizde de böyle idoller olsa

Kerem Renmes

4Minute'ın Whatcha Doin' Today'i en az beğenilen şarkıları. *-* Şu ana kadar en iyi rekorlarını Crazy ile yaptılar. Crazy'i saymazsak What's Your Name ile 8 ... Devamını Gör