Görüş Bildir
Haberler
27 Ekim Günlük Burç Yorumları: Astrolojiye Meraklı Kimseler İçin Bugün Neler Olacak?

27 Ekim Günlük Burç Yorumları: Astrolojiye Meraklı Kimseler İçin Bugün Neler Olacak?

Günlük burç yorumları sabah saatlerinde internette en çok aratılan konuların başında geliyor. Güne başlamadan önce burç yorumlarını okumak isteyen vatandaşlar, ’27 Ekim günlük burç yorumları neler?’ sorusuna cevap arıyor. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçları için günlük burç yorumları araştırılıyor. Peki, burç yorumlarında bugün neler var? Hangi burç için, ne bekleniyor? İşte 27 Ekim Burç yorumları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astrolog Rümeysa Ergüden, 27 Ekim günlük burç yorumlarını1 yayınladı. Ergüden; “Mükemmellik arayışı bugün gerçeklik algısının önüne geçebilir. Kendi yarattığınız yüksek standartlara ulaşamadığınız için kendimizi kötü hissedebilirsiniz. Tam olarak planladığınız gibi olmasa da vücudunuzu iyi hissettiren şeylerin peşinden gitmek, endişelerinizi giderebilir” ifadelerini kullandı.

KOÇ: Ruhsal inançlarınız hakkında çok duygusal olabilirsiniz, bu da sizi onları algılanan herhangi bir saldırıya karşı savunmaya istekli hale getirir. Onlar için en büyük tehdit, şaşırtıcı bir şekilde, sizin kendi daha karmaşık ruhsal deneyimlerinizden gelebilir. Size güvenlik sağladığı için yanlış olduğunu bildiğiniz şeylerin peşinden gitme isteğinize dur deyin.

BOĞA: Sosyal ağınızdaki biri şu anda finansal desteğinizi arıyor olabilir. İstedikleri parayı ayırabilseniz bile, fikirlerinin düşündükleri gibi yürümesi için bu yeterli olmayabilir. Onlara gerçekten yardım edip edemeyeceğiniz konusunda gerçekçi olun! Olumsuz bir cevap vermek zor olabilir ancak samimi geri bildiriminiz şu anda onlara verebileceğiniz en iyi şey olabilir.

İKİZLER: Biriyle bağlantı kurmanın cazibesine kapılabilirsiniz çünkü onlarla ilişki kurmanın sizi başkalarına daha etkileyici göstereceğini düşünüyorsunuz. Birine karşı çıkarcı ve içten gelmeyen bir şekilde yaklaşmak hem sizi yanlış bir yola sürükleyecek hem de iyi niyetli olmadığınızın düşünülmesiyle çevrenizdeki insanları sizden uzaklaştıracaktır.

YENGEÇ: Kariyerinizdeki bir olumsuzluk bugün kişisel hissettirebilir. Bununla birlikte, hiçbir kişinin yerine getiremeyeceği beklentileriniz olabilir. Yeterince sıkı çalışırsanız başkalarının sevgisini kazanabileceğinize inanabilirsiniz. Bu umudun sizi diğer kişiden çok daha fazla duygusal olarak yatırım yaptığınız bir duruma çekmesine izin vermeyin.

ASLAN: Kendinize vakit ayırmakta zorlanmanızın en büyük sebebi, sürekli üretken olma çabanızın baskın gelmesi olabilir. Şimdilik sizi iyi hissettirecek bir şey yapmayı kasıtlı olarak planlayabilirsiniz! Başkalarına karşı gerçekten acil olan taahhütleri ihmal etmediğiniz sürece, yapılacaklar listenizin çoğu muhtemelen başka bir zamanı bekleyebilir.

BAŞAK: Bugün herkesin sizden bir şey istediğini hissedebileceğiniz için, sosyal hayatınız bir sevinçten çok bir yük olabilir. Sınırsız verici olmanın başkalarının sizi sevmesini sağlayacağına inanıyorsanız, geri adım atarak işleri kendi başlarına halletmelerine izin vermek korkutucu olabilir. Neyse ki, hoş ve şaşırtıcı bir sonuç, ilişki inançlarınızı güncellemenize yardımcı olabilir.

TERAZİ: Birisi, bugün başka türlü veremeyeceğiniz bir sağlık veya diyet kararı için sizinle konuşmaya çalışabilir. Bu, kırıcı cümleler kurulduğunu düşündüğünüz için veya bunun size karşı bir zorbalık olduğuna inandığınız için üzücü olabilir. Sizi rahatsız eden kişileri bir süre boş verip kendi meselelerinize yönelmek, bir yüzleşmeden daha kolay olabilir.

AKREP: Evde sıkışıp kaldığınızı ve can attığınız macerayı yaşayamadığınızı hissetmek, sizi heyecan için finansal risk almaya teşvik edebilir. Bunun yerine, bir süredir konuşmadığınız birine ulaşmayı düşünün, bu daha az riskle benzeri bir kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Belirli sağlık veya diyet konuları gündemde olabilir, bunun yerine sizi manevi olarak daha çok tatmin edecek şeylere yönelin.

YAY: Hayatınızın temeli şu anda olmasını istediğiniz kadar sağlam olmasa bile cesur bir tutum sergiliyorsunuz. Sorunlarınız hakkında konuşmak, bu noktada rahatlatıcı olmaktan daha sinir bozucu olabilir. Yine de pes etmeyin. Cesaretinizi herkesle paylaşmak zorunda değilsiniz, ama aynı zamanda her şeyi yalnız yapmak zorunda da değilsiniz.

OĞLAK: Eğlenceli bir sır şu anda düşüncelerinizi meşgul ediyor olabilir ve iletişiminizde belirsiz olmak, onu korumanıza yardımcı olabilir. Dikkatli olun, yoksa bu konuda garip davranmak için çizgiyi aşabilir ve önemli ilişkilerinizden birinde gerginlik yaratabilirsiniz. Karşınızdaki ilişkilerde taktiklerden hoşlanmayan biriyse, planlarınız ters tepebilir.

KOVA: Arkadaşlarınız veya çevreniz tarafından iyi karşılanmak, bugün size bazı maliyetler getirebilir. Sizin için gerçekten önemli olan konularda gerçeği söylemek yerine başınızı aşağıda tutmanız ve tartışmalı olmayan konulara bağlı kalmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu gerginliklerin telafisi sayabileceğiniz, güzel sürprizlerle de karşılaşabilirsiniz.

BALIK: Tartışmalı anlaşmazlıklardan kaçınmak şu anda sosyal statünüzü yükseltebilir. Bir başkasının yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri herkese açık bir şekilde söylediğini görmek sizi rahatsız etse de yeni bir tartışma çıkarmak daha yıpratıcı bir süreç olacaktır. Daha birebir ve yumuşak bir konuşma yapmak için zaman kollayın.

Kaynak: HaberTürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın