Görüş Bildir
Haberler
24 Ekim Günlük Burç Yorumları: Hafta Sonu Burçları Aşk, Sağlık, Para ve Kariyerde Ne Bekliyor?

24 Ekim Günlük Burç Yorumları: Hafta Sonu Burçları Aşk, Sağlık, Para ve Kariyerde Ne Bekliyor?

Astroloji ve astronomik hareketlerin kişinin ruh hali üzerindeki etkisine inananlar, günlük, haftalık ve aylık burç yorumları hakkında araştırma yapıyor. Burcunu yeni günde, haftada ve ayda nelerin beklediğini merak edenler, bugün burcum ne diyor sorusunun yanıtını arıyor. Peki, burcum bugün ne diyor? İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçları için günlük burç yorumları

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Astroloji konusunda herkesin tek bildiği isim olan Zeynep Turan 24 Ekim 2021 Pazar günü için günlük burç yorumları yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Twitburc' olarak da bilinen ve tanınan Zeynep Turan, Ekim ayı ile birlikte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları için yorumlarını yayımlandı. Peki; burç yorumlarınızda bugün neler var? Sağlık, aşk, iş, kariyer, aile gibi konularda neler olacak? 24 Ekim 2021 Pazar günü için günlük burç yorumları…

24 Ekim Günlük Burç Yorumları

24 Ekim Günlük Burç Yorumları

Koç: Sezgilerin ve yaratıcı düşünce tarzın bugün ön plana çıkıyor. Evde vakit geçirirken yeni yeteneklerini keşfedip, yeni hobiler geliştirebilirsin.

Boğa: Konuşmaktan sakındığın konulara karşı isteğin ve ifade gücün artıyor. Pazar gününü haftanın tüm yorgunluğunu atarak geçirmeye karar veriyorsun.

İkizler: Uzun zamandır planladığın hedeflerinin istediğin gibi gitmemesi gergin bir yapıya bürünmene neden olabilir. Pazar temizliği için ev halkını ayağa dikebilirsin.

Yengeç: Kalbinin sesine kulak verecek olman, sana bambaşka duygular hissettirecek. Yaşadığın yerden memnun değilsen, yeni konutlara bakmaya karar verebilirsin.

Aslan: Monotonluktan sıkılacağın bir günde olabilirsin. Uzun zamandır aklında olan evin dekorasyonundaki değişiklik fikri için harekete geçiyorsun.

Başak: Gün içindeki dalgınlığın çeşitli sakarlıklara sebep olabilir. Planlı ve programlı hareket ettiğin zaman günün sonunda daha az yorulduğunu fark edeceksin.

Terazi: Kuaför ve spa ile kendini şımartmak isteyebilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Terazi burcuysan, ailene ev işlerinde yardım edebilir ve işlerin erkenden bitmesine yardımcı olabilirsin.

Akrep: Maddi anlamda kendini güvende hissetmek istiyorsun. İş değiştirmeyi düşünen bir Akrep burcuysan, pazar gününü özgeçmişini düzenleyerek ve iş arayışı yaparak geçirebilirsin.

Yay: Ruh halinin fazla değişken olması yakın çevrendekileri oldukça etkiliyor. Bazen 'hayır' deme hakkının da olduğunu bilmen gerektiğini fark edebilirsin.

Oğlak: Evli bir Oğlak burcuysan, pazar gününe eşine kahvaltı sürprizi ile başlayabilirsin. Kariyer planlaması için her fırsatı değerlendirmek isteyeceksin.

Kova: Mantığını ön plana almak istediğin bir gün. Son günlerde aranızın açıldığı yakın arkadaşından gelen bir mesaj, aranızdaki bütün buzları eritebilir.

Balık: Yatırımlarınla ilgili güzel haberler alabilir ve yeni fikirleri aklından geçirebilirsin. Müzikle uğraşan bir Balık burcuysan, müzik tarzında farklı alanlara yönelmek isteyebilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın