Görüş Bildir
Haberler
2022 Survivor Panorama Sunucuları Kimler? Survivor Panorama'yı Kim Sunuyor?

2022 Survivor Panorama Sunucuları Kimler? Survivor Panorama'yı Kim Sunuyor?

GNS
17.01.2022 - 18:21

TV8'in favori yarışma programlarından Survivor bu sene All Star kadrosuyla ekranlara geri döndü. Heyecanın doruklarda olduğu yarışma programında yaşananların detaylı bir şekilde incelenip yorumlandığı Survivor Panorama programının bu seneki sunucuları ise merak edilmeye başlandı. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yer alacak olan 2022 Survivor Panorama yeni sezon sunucuları kimler? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının en heyecanlı yarışması Survivor bu sene All Star kadrosuyla bomba gibi bir giriş yaptı. Pek çok ünlü simanın ve yarışmaya damgasını vuran isimlerin tekrar adada birbiriyle rekabet haline girmesi seyircileri heyecanlandırırken, en çok izlenen diğer bir program Survivor Panorama oldu. Survivor Panorama programının bu seneki sunucuları araştırılmaya başlandı. Peki Survivor Panorama sunucuları kimler? İşte detaylar...

Survivor Panorama Sunucuları Kim?

Survivor Panorama Sunucuları Kim?

Survivor All Star'ın başlaması ile izleyiciler Survivor Panorama'nın yayınlanmasını beklemeye başladı. Haftanın 5 günü yayınlanacak Survivor Panorama gün içinde 13.30-16.00 saatleri arasında ekranlarda olacak. Panoramo'nın yeni sezonunda sunucular olarak Damla Can, Kübra Açıl ve Hakan Hatipoğlu yer alacak.

Survivor Panorama Sunucusu Damla Can Kimdir?

Survivor Panorama Sunucusu Damla Can Kimdir?

Eski Survivor yarışmacılarından Damla Can, 1990 İstanbul doğumludur. Damla Can şimdilerde özel bir spor salonunda eğitmen olarak görev almaktadır.  2016 yılı Survivor yarışmacılarındandır. Katıldığı yıl finalist olan Damla Can, finalde ikinci olarak yarışmayı tamamlamıştır.  Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekmeye devam etmektedir. Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele ederken, gönüllüler takımına transfer olmuştur.

2022 Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir?

2022 Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir?

Kübra Açıl, sunuculuk ve spor muhabirliği yapmaktadır. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Açıl, hem kamera önünde hem arkasında pek çok görev almıştır. 'Yetenek Sizsiniz' ve 'Survivor'da yer almıştır. Şeyma Subaşı'ya çok benzetilen ve Subaşı'nın ablası olan Kübra Açıl'ın bir de Duru adında bir kızı bulunmaktadır.

Survivor Panorama Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Survivor Panorama Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Survivor'ın eski yarışmacılarından olan oyuncu, sutopu oyuncusu ve sunucu Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Hatipoğlu, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimi almıştır. İlk olarak “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasıyla tanınmış ve bu yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu ile evlenmiştir. 2010 senesinde ise Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te de Survivor All Star'da yarışmıştır. Yarışmada boyunca adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın