Görüş Bildir
Haberler
2021 Yazı Ayaklar Şenlendi! Bu Yaz Çok Satan Ayakkabı Modelleri

etiket 2021 Yazı Ayaklar Şenlendi! Bu Yaz Çok Satan Ayakkabı Modelleri

Ezgi Bulut
20.07.2021 - 18:00

Pandemi sebebiyle evde durmaya alışsak da artık yaz geldiğine göre açık havada rahatça vakit geçirebiliriz. Sıcaklardan dolayı gündüz daha salaş giyinsek de yaz gecesi şıklığından vazgeçemeyiz. O yüzden hem rahat olup hem de girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekecek 2021'in çok satan ayakkabı modellerini sizler için derledik.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En büyük yol arkadaşımız spor beyaz ayakkabı.

1. En büyük yol arkadaşımız spor beyaz ayakkabı.

Her tarz, renk ve kombinle kullanılabilen, dolabımızdan asla ayrılmayan Pull & Bear spor beyaz ayakkabı klasikler köşesinde ilk yerini almış durumda. İster şortlarınızla ister eteklerinizle kullanın, rahat şıklığı sizi ön plana çıkaracak.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Mikemmelllllll. Aşk yaşıyorum. Yumuşak kalıp, ayağı vurma yapmıyor. Hafif. Bir numara küçük alın muhakkak. Normalde 37 giyerim. Ama mağazasında denediğim e çok büyük olmuştu o yüzden siteden sipariş verirken 36 numara küçük kalıp aldım, güzel oldu.

Ayağınızdan çıkarmayacağınız diğer beyaz ayakkabılara buradan ulaşabilirsiniz.

2. Yaz demek renk demek...

2. Yaz demek renk demek...

Üzerimizdeki renkler tüm enerjimizi değiştirmiyor mu? Pembe, yeşil ,sarı, mor da tam yaz renkleri ve insanın içini kıpır kıpır yapıyor.  İşte Stradivarius  Çok Renkli Dekoratif Parçalı Spor Ayakkabı tam size göre. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Gayet şık ve gayet rahat bir ayakkabı, renkleri ayakta duruşu çok güzel. Kendi ayak numaramı aldım ve tam oldu. Tavsiye ederim.

Farklı markaların renkli spor ayakkabılarına buradan ulaşabilirsiniz.

3. Sandaletler bu sene de en çok satan modeller arasında.

3. Sandaletler bu sene de en çok satan modeller arasında.

Yaz deyince herkesin ilk tercihlerinden birisi genellikle sandaletler oluyor. Sıcak havalara birebir en kullanışlı model kuşkusuz cırtlı sandalet. Spor ayakkabının hantallığından kurtulup feraha erme vakti!

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok beğendim. Tam fiyat performans ürünü. Topuğunun biraz yüksek olması da ayrı güzel. Çok şık ve rahat. Bayağı beğendim. Ama kesinlikle kendi numaranızdan bir numara küçük alın.

Benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

4. Daha şık bir şeyler istiyorum diyorsanız...

4. Daha şık bir şeyler istiyorum diyorsanız...

Yine sandalet rahatlığından vazgeçmeden ama daha gösterişli bir model arıyorsanız taşlı sandalet tam olarak aradığınız ürün. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok güzel gerçekten bu kadar rahat olacağını tahmin etmezdim ama tabanı yumuşacık ve parmak arası acıtmıyor. Yorumlara bakarak 1 numara büyük aldım iyi ki yorumları dikkate almışım.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Bohem tarzda sandalet.

5. Bohem tarzda sandalet.

Geçen sene popüler olan Nomadic Sandalet favori ürün olmaya hâlâ devam ediyor. Salaş rahatlığa ulaşmanız ve havalı gözükmek için daha iyi bir tercih sanırım yok. Plajda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Bütün yazı bunlarla geçirdim sanırım çok rahatlar.

Modelin uygun fiyatlı ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Terliklere geçebiliriz.

6. Terliklere geçebiliriz.

Eskinin sabo terlikleri bu yaz çok popüler olmuş durumda. Hem yazlıkta hem de şehir içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Crocs Terlik şans vermeye değer. Üstelik deliklerine takarak kullanabileceğiniz süsler sayesinde kombininize hareket katabilirsiniz. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Ayağım normal de 36 numara 36-37 no aldım tam oldu ve inanılmaz rahat hiçbir sıkıntısı yok rahatlıkla alabilirsiniz👍🏻

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

7. Hasır örgü modelini bu yaz her mağazada göreceksiniz.

7. Hasır örgü modelini bu yaz her mağazada göreceksiniz.

Hem tabanı hem bantları hasır örgü model ayakkabı bu sene oldukça popüler olacağa benziyor. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok güzel bir terlik bence taraklı ayaklara çok uygun ayrıca denediğim kadarıyla tabanı da rahat.

Hasır örgü terlik ve ayakkabılara buradan ulaşabilirsiniz.

8. Topuklu terliklerle havalı bir şıklık sizinle.

8. Topuklu terliklerle havalı bir şıklık sizinle.

Hem topuklu giyip şık gözükeyim hem de bağcık ve fermuarlarla uğraşamam rahatlık istiyorum diyorsanız şeffaf topuklu terliğe bayılacaksınız.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çoook rahat ve şık bir terlik. Ayağım taraklı olmasına rağmen tam numaram oldu ve hiç sıkmadı, ayağımı kesmedi hem günlük hem akşam kombinlerine uyarlamalık harika kalıplı bir terlik bayıldım 😍 

Diğer topuklu terlik modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

9. Klasik yaz topuklularından vazgeçemeyenler...

9. Klasik yaz topuklularından vazgeçemeyenler...

Yaz akşamlarında nereye çıkarsanız çıkın etek, pantolon, şort, elbise altına rahatlıkla kullanabileceğiniz örgü bantlı bilekli topuklu, sadece gezerken değil her rengiyle iş hayatına da çok uygun bir model.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Bayıldım! Duruşu, modeli, kalıbı hepsi şahane ve tam kalıptır. Çok da rahat bir ayakkabı (ayaklarım çok ince olmamasına rağmen hiç sıkmadı). Tereddütsüz alın.

Benzer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Bileklerinizi çok güzel gösterecek bağlamalı model çok hoşunuza gidebilir.

10. Bileklerinizi çok güzel gösterecek bağlamalı model çok hoşunuza gidebilir.

Yazın bronz teninizde, bilek ve bacaklarınızı saran ipli sandalet deniz kabuğu detayı ile plajda bikinilerinizin altında da çok güzel duracak.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: O kadar rahat ve o kadar şık bir ayakkabı ki hiç düşünmeden alabilirsiniz tam bedeninizi alabilirsiniz 😇

Bağlamalı diğer sandalet ve topuklu ayakkabılara buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Espadrilleri unutmamak lazım.

11. Espadrilleri unutmamak lazım.

Klasik ama çeşitliliği çok olan espadrilleri hem günlük hem de iş hayatında yazın rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Stil sahibi olmanızı sağlayacak bu espadrile bir göz atmalısınız.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 5 ve üzeri yıldız hatta bayıldımmm. İçi de acayip rahat⭐️Anneme aldım, 37 giyiyor 37 aldım tam oldu. Ben 36 giyiyorum ama bana da rahatça oldu, hafif arkadan çıkıyor o yüzden dayanamadım kendime de sipariş ettim😍

Hasır, deri, bağcıklı gibi birçok farklı tarzda espadrile buradan ulaşabilirsiniz.

12. Oxford ve loafer modeller elbette yine klasik olarak baş köşede.

12. Oxford ve loafer modeller elbette yine klasik olarak baş köşede.

Malum yaz gelse de iş hayatı tam gaz devam ediyor. Hem kumaş pantolon ve takımların altında çok güzel duran hem de tarzınızı maskülen bir yöne çeken bu casual model tam size göre.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok beğendim, hafif ve çok rahat ama kalıbı dar ona göre numara tercih edin.

Diğer oxford ve loafer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

13. Özel tasarım ayakkabılar hayatınıza canlılık katacak.

13.  Özel tasarım ayakkabılar hayatınıza canlılık katacak.

Vegan derileri, özel ve birbirinden farklı tasarımları ile Dogo sandalet gününüzü şenlendirecek. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle:  Çok rahat, hafif... Kendi bedeninizi alabilirsiniz, görselin aynısı geldi. 2 farklı deseninden aldım, gerçekten çok farklı bir duruşu var.

Diğer Dogo ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın