Görüş Bildir
Haberler
2021 Vergi Dairesi Çalışma Saatleri Nedir? Vergi Dairesinde Hangi İşlemler Yapılır?

2021 Vergi Dairesi Çalışma Saatleri Nedir? Vergi Dairesinde Hangi İşlemler Yapılır?

Müge Kakşi
27.01.2021 - 13:16

Son dönemde Kovid-19 tedbirleri kapsamında bir çok devlet dairesi çalışma saatlerinde değişiklikler yapıldı. En çok aratılan kurumlar arasında da vergi daireleri yer alıyor. Kamu kurumlarından olan vergi dairelerinde mükelleflerin tespit edilmesi, harç ve benzeri gelirlerin tahsil edilmesi gibi pek çok işlem yapılıyor. Peki vergi dairesi çalışma saatleri nedir? İşte vergi daireleri çalışma saatleriyle ilgili tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Vergi Dairesi Çalışma Saatleri

Vergi Dairesi Çalışma Saatleri

Gelir İdaresi Başkanlığı çatısı altında Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olan vergi daireleri hakkında en çok merak edilen konuların başında 2021 çalışma saatleri geliyor. 

Mükellefin belirlenmesi, vergi tarh edilmesi ve tahsil edilmesi için gerekli olan bütün işlemlerin yapıldığı vergi daireleri sabah 8.30'da mesaiye başlıyor. Kurum bünyesinde çalışanları ilgilendiren öğle arası tatili 12.30 ile 13.30 arasında yapılıyor ve bu saatler arasında işlem alınmıyor. Öğle tatili arasından sonra başlayan mesai, 17.00'ye kadar sürüyor. Resmi tatil günlerinde ve hafta sonları ise hizmet verilmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın