Görüş Bildir
Haberler
2020 Yılında Yayınlanacak Heyecanla Beklediğimiz 14 Süper Kahraman Filmi ve Dizisi

2020 Yılında Yayınlanacak Heyecanla Beklediğimiz 14 Süper Kahraman Filmi ve Dizisi

theolonius
22.12.2019 - 09:30

Seneler ilerledikçe sinemada daha çok süper kahraman filmleri görür olduk. 2019 senesi bu konuda çok iyi filmler izletti bize. 2020 yılı da yine milyonların merakla beklediği filmlere sahne olacak. Buyurun hep beraber bakalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Filmler:

1. Bloodshot: Durdurulamaz Güç / 21 Şubat 2020

1. Bloodshot: Durdurulamaz Güç / 21 Şubat 2020

Bloodshot filminde Denizci olan Ray Garrison isimli bir adam ve karısı öldürülür. Bunun ardından bir grup varlıklarını gizleyen bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray bundan sonra kendi gibi olan süper askerlerle çalışacaktır. Bu sırada ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Ama hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başladığında her şeyi yok etmek için mücadele vermeye başlayacaktır. Garrison, yavaş yavaş bu cinayetin ardındaki komployu ortaya çıkaracaktır.

Kaynak

2. The New Mutants / 3 Nisan 2020

2. The New Mutants / 3 Nisan 2020

New Mutants’ın senaryosunu, Josh Boone ve Knate Lee beraber yazdılar. Josh Boone, aynı zamanda New Mutants’ta yönetmenlik görevini de aldı. New Mutants’ta Charles Xavier’in ve mutant okulundan mezun olan bir grup kahramanın hikayesini izleyeceğiz.

Kaynak 

3. Morbius / 31 Temmuz 2020

3. Morbius / 31 Temmuz 2020

Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur.

Kaynak

4. Eternals / 6 Kasım 2020

4. Eternals / 6 Kasım 2020

The Eternals’ın yönetmen koltuğunda Chloe Zhao oturuyor. The Eternal’da Thena rolünde Angelina Jolie, Ajak rolünde Salma Hayek, Sersi rolünde Gemma Chan, Dane Whitman/Black Knight rolünde Kit Harington, Ikaris rolünde Richard Madden, Kingo rolünde de Kumail Nanjiani izleyeceğiz. 

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5. Venom 2 / 2 Ekim 2020

5. Venom 2 / 2 Ekim 2020

Andy Serkis’in yöneteceği Venom 2’nin başrollerinde Tom Hardy, Michelle Williams ve Woody Harrelson görünecek. Bir sürpriz olmaz ise Tom Holland'ın Örümcek Adam'ı da bu filmde yer alacak.

Kaynak

6. Birds of Prey / 7 Şubat 2020

6. Birds of Prey / 7 Şubat 2020

Birds of Prey’de Harley Quinn, Gotham’da suçla savaşan Helena Bertinelli ve yakın dövüş ustası Dinah Laurel ile beraber mafya tarafından kaçırılan genç bir kızı kurtarmaya çalışacak.

Kaynak

7. Black Widow / 1 Mayıs 2020

7. Black Widow / 1 Mayıs 2020

Scarlett Johansson’un canlandırdığı Natasha Romanoff, son Avengers filmi olan Endgame’de ölmüştü. Johansson, Black Widow’un hayranlar için bir kapanış filmi olacağını geçtiğimiz günlerde açıkladı. 

Kaynak

8. Wonder Woman 1984 / 5 Haziran 2020

8. Wonder Woman 1984 / 5 Haziran 2020

Wonder Woman serisinin yeni filminde Diana’nın daha önce ölmüş olan sevgilisi Steve Trevor yeniden görünecek. Filmin geri kalan hikayesi de 1984 yılında geçecek. 

Kaynak

Diziler:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

9. Vagrant Queen

9. Vagrant Queen

Çocuk kraliçeyken dışlanan Elida, soyunu ortadan kaldırmak isteyen ve peşinde olan yeni yönetime karşı daima bir adım önde olmaya çalışmaktadır. Eski arkadaşı Isaac karşısına çıkar ve annesi Xevelyn'in halen hayatta olduğunu iddia eder. Yeni müttefikleri Amae'yle birlikte onu kurtarmak ve krallığı geri almak için zorlu bir görevin içine atılarlar ve büyük düşmanı Kumandan Lazaro'yla karşı karşıya gelirler.

Kaynak

10. The Falcon and the Winter Soldier

10. The Falcon and the Winter Soldier

Marvel'ın sevilen kahramanlarının maceralarını ekrana taşımaya hazırlanan 'Falcon and the Winter Soldier' Disney+ platformu tarafından 6 bölüm halinde uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde ünlü karakterlere, beyazperdede de olduğu gibi Anthony Mackie ve Sebastian Stan ikilisi hayat vermeye devam edecek. Mini dizinin 2020'nin yaz aylarında prömiyer yapması bekleniyor.

Kaynak

11. Helstrom

11. Helstrom

Dizi, Marvel evreninde 'Şeytan'ın Çocuğu' olarak bilinen Daimon Hellstrom karakterini temel alacak. Ancak çizgi romanlardan farklı olarak dizide Daimon'un bir de Ana isimli kız kardeşinin olacağı belirtilmiş. Daimon Hellstrom karakteri ilk kez 1973 yılında Ghost Rider çizgi romanlarında tanıtılmıştı.

Kaynak

12. Stargirl

12. Stargirl

Annesinin yeniden evlenmesiyle Kaliforniya'ya taşınan genç kız buradaki yeni hayatına uyum sağlamakta güçlük çeker. Courtney çok geçmeden üvey babasına dair büyük bir sırrı keşfeder. Üvey babası gençlik yıllarında bir süper kahramanla birlikte çalışmıştır. Babasının o dönemde kalan kostümünü ele geçiren Courtney böylece sıradışı bir serüvene adım atar.

Kaynak

13. Jupiter's Legacy

13. Jupiter's Legacy

Jupiter’s Legacy, uzun yıllara yayılan epik bir süper kahraman hikâyesi anlatıyor. Çizgiroman serisi; bir yandan 1930’lı yıllarda süper güçlere kavuşan ilk süper kahraman jenerasyonunun maceralarını anlatırken, bir yandan da bu kahramanların artık efsaneleşmiş yaşlı muhafızlar hâline geldiği günümüze geliyor ve onların seviyelerine erişmeleri pek de mümkün görünmeyen, süper güçlere sahip çocuklarının hikâyesini anlatıyor.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

14. Superman and Lois

14. Superman and Lois

İlk olarak Supergirl’ün 2. sezonunun ilk bölümünde karşımıza Superman/Clarke Kent olarak çıkan Tyler Hoechlin ile, geçen seneki crossover’da Lois Lane’i canlandıran Elizabeth Tulloch, bu dizide rollerini yeniden canlandıracaklar.

Kaynak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
55
29
22
15
13
8
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazar Şen

Birds of prey filmi çok kötü patlayacak, margot robbie rolüne çok güzel oturdu diye aceleyle bunu kazanca çevirmek isteyen bir Warner Bros görüyorum. Filmde ... Devamını Gör

saka yapiyosun

warner bros un dediğin gibi aynı kazanç hatasını yapmıcanı umuyorum ama harley dışında başka dc villian ları var (black mask,black canary,huntress gibi)

rahmetlit2

wonder woman filmine gitmeye gerek yok zaten filmi fragmanda vermişler aq

Seda Diril Boyraz

Ellerinize sağlık 👏 Birde devam etmesi kesinleşen ve final yapanlar listesi süper olur.