Görüş Bildir
Haberler
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem Proje Dinamikleri

İnşaat Sektöründe Yeni Dönem Proje Dinamikleri

Personel Alımları
08.02.2015 - 23:50 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 23:56

İnşaat Sektöründe Yeni Dönem Proje Dinamikleri

Yeni dönemde yurtiçi ve yurtdışı inşaat sektöründe dinamikler değişecek, Türk inşaat şirketleri gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yeni inşaat projeleri kapsamında daha zorlu bir süreçle karşı karşıya kalacaklar. Yap sat devri bitiyor. İnşaat firmalarının hayata geçirdikleri projelerde daha temkinli ve emin adımlarla yürüyeceği bir döneme giriliyor.

Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel’e göre 2019, kentsel dönüşümün kilidinin açılacağı ve yabancı gayrimenkul fonlarının ağırlığının arttığı bir yıl olacak.

Geçtiğimiz yılın önemli bir bölümü gayrimenkul sektörü için bir hayal kırıklığıydı. İnşaat firmaları satışlardaki düşüş bir yana, iş güvenliği ile ilgili sıkıntılar ve ‘inşaatla büyünmez’ tartışmaları diğer yana, sektör oldukça bulutlu bir dönem geçirdi. Ta ki son 3 aya kadar. Satışlardaki hızlı çıkış aralıkta da sürüyor. Peki ya yeni yıl? Özlem Ermiş Beyhan’ın haberine göre; Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel yeni yılda artış eğiliminin süreceğini düşünüyor. Üzerine bir de kentsel dönüşümde kilit açılacak ve yabancı gayrimenkul fonları güçlü bir şekilde pazara girecek. Yabancı satışlarındaki artış da cabası…

Kaynak: http://insaatfirmalar.tumblr.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın