Görüş Bildir
Haberler
2 Genç Kızı Korurken Ölmüştü: ‘Oğlumu İyi Niyeti Öldürdü’

2 Genç Kızı Korurken Ölmüştü: ‘Oğlumu İyi Niyeti Öldürdü’

Afyon'da iki kadını tacizden korurken kesici aletle öldürülen Engin Taş'ın babası, 'Oğlumu iyi niyeti öldürdü' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'3 çocuğu öksüz kaldı'

'3 çocuğu öksüz kaldı'

Afyon'da, dün Engin Taş'ın çalıştığı fırına gelen iki kadın, iki erkek tarafından taciz edildiklerini söyleyerek yardım istedi. Taş, kadınların belirttiği iki kişi ile tartışırken aldığı kesici alet darbeleri ile ağır yaralandı. Ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Taş, burada hayatını kaybetti.

Taş'ı öldürdükleri öne sürülen iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Taş'ın babası Zeki Taş, bugün yaptığı açıklama ile oğlunun iyi niyeti nedeniyle öldürüldüğünü söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 19 yaşındaki S.Ç. ile 16 yaşındaki V.Ç. hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan birinin dört, diğerinin ise iki suç kaydı olduğu öğrenildi.

Engin Taş'ın babası Zeki Taş, genç kadınları tacizcilerden korumak için oğlunun kendini feda ettiğini söyledi. Baba Taş, 'Oğlumun hiçbir suçu yok. Sadece genç kızları tacizcilere karşı korumuş, suçu bu. Bunların alacağı en ağır ceza müebbet olmalıdır. Şimdi Engin'in üç çocuğu öksüz kaldı. Evde eşi kaldı. Bunlar ne olacak' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

19 ve 16 mı, ne zaman okulu bitiripte suça bulaştınız? üç çocuğu yetim bıraktı alçak oksijen ısrafları

Muhammed Göktaş

Silahınız veya savunma sanatı bilmiyorsanız olaya girmeyin. Size kimse ödül vermeyecek

"Birinin 4 diğerinin 2 suç kaydı var" Kirlenmiş bir ülkedeyiz bunu kabul etmek gerekiyor, bu oçlarının buna benzer suçları işlemiş olmalarına rağmen neden tu... Devamını Gör