Görüş Bildir
Haberler
19 Eylül Gaziler Günü Mesajları: En Güzel ve Anlamlı Gaziler Günü Sözleri

19 Eylül Gaziler Günü Mesajları: En Güzel ve Anlamlı Gaziler Günü Sözleri

Eda Özkan
18.09.2022 - 23:42

19 Eylül, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı sırasında vatanı için bedel ödeyen kahraman gazilerimizi anmak amacı ile kutlanıyor. Biz de Onedio olarak sizler için 19 Eylül Gaziler Günü'ne özel mesajları listeledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziler Günü Nedir?

Gaziler Günü Nedir?

Kurtuluş Savaşı'nın en kanlı ve zorlu mücadelelerine sahne olan Sakarya Zaferi sonrası, 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilmiştir. O günden sonra her yıl 19 Eylül, hayatını kaybeden ve vatanı uğruna bedel ödeyen tüm gaziler için bir gurur kaynağı olarak 'Gaziler Günü' olarak kutlanmaya başlamıştır.

Gaziler Günü Mesajları

Gaziler Günü Mesajları
  • “Gazilerimiz onurumuz, gururumuzdur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canından can, kanından kan veren tüm Kahraman Gazilerimizi saygı minnet ve şükranla anıyoruz.”

  • “Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de “yaşarken alınabilecek en yüce paye” olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin #GazilerGünü'nü en içten dileklerimle kutluyorum...”

  • “Ülkemizin bağımsızlığı ve varlığı için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz. #GazilerGünü”

  • “Başta Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatan uğruna mücadele etmiş ve bu cennet vatan sağ olsun diye canını ortaya koymuş tüm GAZİLERİMİZİN günü kutlu olsun..”

  • “Vatanın kurtarılmasında büyük rol alan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm Gazilerimizin 19 Eylül #GazilerGünü kutlu olsun. Bu topraklar sizlere çok şey borçlu.”

  • “Gazilik; istikbal ve mevcudiyetini Türklüğe adayarak canından geçmeyi göze alanların göğsüne, tarihin taktığı görünmez şeref madalyasıdır. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimize sonsuz minnetle.”

  • “19 Eylül #GazilerGünü vesilesiyle; “Ölürsek Şehit, kalırsak Gazi oluruz” diyerek büyük mücadeleler veren vatanını, bayrağını canı pahasına koruyan Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

  • “Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun.”

  • Gazilerimize saygı duyalım, Ölenlerini rahmetle analım, Hayatlarından ibret alalım, Değerlerini anlayalım, Allah için savaştılar, Varlıklarını ortaya koydular, Bu günleri görseydiler, Acaba bize ne derdiler...

  • Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakarlığının yaşayan destanıdır. Gazi ise bu kahramanı yazan destanın adıdır.

  • “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Kahraman Gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Ezan, bayrak ve vatan aşığı gazilerimizin bize emaneti olan kıymetli ailelerine şükranlarımı sunuyorum.”

  • “Gazilik ömür boyu taşınacak bir şereftir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı uğruna mücadele eden gazilerimizi saygıyla anıyorum.”

  • Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının yaşayan destanıdır. Gazi ise bu kahramanı yazan destanın adıdır. Gaziler gününüz kutlu olsun.

  • Millete Anaԁolu kapılarını açan, üç kıta уeԁi iklimԁe hâkimiуet kurԁuran... Çanakkale'ԁe ve İstiklal Savaşı'nԁa tüm уokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatanına, baуrağına ve istiklaline sahip çıkmasını sağlaуan ruha; Şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımı sunuуorum.

  • Kahraman Askerimizin taşıԁığı 'GAZA' ruhu oIԁuğu müԁԁetçe, bütünlüğümüze ve milli birIiğimize kast eԁenIerin kirIi emelleri asla gerçekIeşmeуecektir. Gaziler Gününüz Kutlu Olsun.

  • Gaziler şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır.

  • Gazi oldum arkadaşlar, Bedel lazımdı ey dostlar, Kutsalları hep korudular, Bizden önceki gazi ordular...

Vatanı uğruna bedel ödeyen tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun!

Vatanı uğruna bedel ödeyen tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın