Görüş Bildir
Haberler
15 Maddeyle Evde Kendi Olanaklarınızla Assolist Olmak

15 Maddeyle Evde Kendi Olanaklarınızla Assolist Olmak

Assolist olunmaz doğulur laflarına hiç kulak asmayın. İsteyen herkes kendi olanakları ile assolist olabilir. Zaten çevremizde ailemizden ya da arkadaşlarımızdan günlük hayatını assolist gibi yaşayan kişiler tanıyoruz. Ne bu assolistlik diye kafanızı yormayı bırakın, siz de istiyorsanız assolist olabilirsiniz. Nasıl mı sorusu içerikte mevcut. Hadi kolay gelsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle o saçlar her daim yapılı olacak. Fön değil, topuz filan olacak!

Assolistlik bakımlı olmak demektir. Pijamalarınızı atın. Evde pijama saç baş dağınık oturmayı bırakın. Siz artık halk değil assolistsiniz, evinizin assolisti!

2. Dingil gibi eve gelen misafire surat yapmayacaksınız, hem şımarık hem de tatlı dilli olacaksınız. Hoş geldiniz minnoşlar, deyip ufak bir kahkaha atmak harika durur.

Assolistlik sadece dış görünüş değil, eda, işve ve zarafettir. Mafya babası gibi ağır ağır da konuşmayın. İçinizdeki kabadayıyı çöpe atın.

3. Kıyafetlerinde parlak renkleri tercih edeceksin. At o siyah tişörtleri, roçkçı gibi o ne öyle!

Assolistliğin kitabında yazar, taşlı ve parlak giyineceksiniz. Abiye kıyafetler sizin pijamanız artık. Her zaman görümcenizin kınasındaymış gibi giyineceksiniz.

4. O elleri Allah önünde düğüm gibi bağlayasın diye vermedi. Telefondan mesaj atmayı da bırak. Konuşurken o eller kullanılacak, assolistlik kolay değil!

O elleri öyle güzel kullanmalısınız ki sizi duymadan izleyen bile ne söylediğinizi anlayacak. Gerçek bir vücut dili üstadı olmanız lazım. Sessiz film oynuyormuş gibi büyük bir çaba ve zeka gerektiren bu tavrı iyice çalışmanız lazım.

5. Ayran mı içersin su mu içersin anlamayız, içeceğin bitti mi bardağı atacaksın.

Bunu yaparken etrafta bulunanlara zarar vermemeyi de öğrenmelisiniz. Hem estetik hem de çevik olmanız lazım. Etraf çok cam kırığı olmasın diye plastik bardak kullanmanız kolaylayıcı olabilir. Sonuçta gerçek assolist olmadığınız için etrafı toparlayan bir yardımcınız olmayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bayılırken kendinizi çuval gibi salmayacaksınız. Assolist bayılması aşağıdaki gibidir. Bunu da evde çalışın.

İşin püf noktası evde bile olsanız her daim 10 kamera sizi görüntülüyormuş gibi davranmalısınız. Bunu aklınızdan çıkarmasanız mükemmel bir otokontrole erişirsiniz.

7. Assolistliğin en belirgin tavrı devamlı birilerine trip atıyormuş gibi davranmanızdır.

O kafa bir sağa, bir sola çevrilecek, gözler devrilecek. Konuşurken karşınızdakine arkanızdan konuştuğu için kırgınmışsınız ama bu konuda da yüz göz olmak istemiyormuş gibi davranmalısınız. Mükemmel olacak.

8. Her şeyden önemlisi olduğunuz her ortamda hatır için durduğunuz intibası yaratın. Bir assolist hiçbir zaman çok keyif almaz.

Sohbet esnasında, 'ay of ne işim var burada benim ya' havası yaratmanız lazım. Bunu sözle değil mimiklerinizle vermeniz lazım. Metrobüste yine yer bulamadığınız ve ayakta gittiğiniz bir mesai sabahı bu mimikler bütün otobüste, metrobüste assolist var duygusu yaratacaktır. Kim bilir, belki yer verirler.

9. Omuz silkmeyi öğreneceksin. Omuz silkmek size "banane ya" havası katacaktır

Assolistlerdeki 'bana ne' havası çok kritiktir. Bir assolistin yüzde kırkı 'bana ne' dir. Çünkü bir assolistlik mertebesi gereksiz şeylerle meşgul edilmemesi gereken bir müessesedir.

10. Ota boka ağlamayacaksınız. Assolistlerin yüreği taş gibi olur taş!

Yüreğiniz taş yapacaksınız taş, sümsük gibi ağlamayacaksınız. Heybetinizle ortamları inleteceksiniz. Çok ağlamanız gelince dev güneş gözlükleri ile bu gözyaşlarınızı saklayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gözünüzü kapatıp kafayı sağa sola sallamayı kullanabileceğiniz ortamlar yaratmalısınız. Patrondan zam isterken işe yarayabilir.

Bu tavrı kullanmazsanız yarım assolist olursunuz. Bütün assolistler bunu mutlaka yapar. Ay sonunu getiremediğinizde, 30 yaşını geçip hala bir baltaya sap olamadığınızda ya da sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiğinizde bu hareket hiç sırıtmayacaktır sizde.

12. Cilveli olacaksınız. Cilveli olmayan assolist yoktur. Bu çok zor bir şey değil.

Süzülerek yaşayacak, her daim hafif müzik eşliğinde dans ediyormuş gibi hareket edeceksiniz.Bunu başaramazsanız bu işe hiç bulaşmayın. Düşündüğünüz kadar zor olmayacaktır. Hafif dans eder gibi yaşayacaksınız sadece.

13. Atar yapacaksınız! Assolistlik iyi atar becerisi getirir. Muhatabınızı işaret parmağınızla vurgulamaktan hiç çekinmeyin.

Assolistler atar konusunda da çok yeteneklidir. İşaret parmağınızla karşınızdakinin gözüne gözüne işaret etmek onu hem sindirecek hem de size muazzam bir assolist havası katacaktır.

14. Göz belerteceksiniz, göz! Göz belertmeden sizi assolistlik kapısından içeri bile almazlar.

Göz kapaklarınızı sonuna kadar açıp dik dik bakmaktan bahsediyoruz. Halktan insanlar sadece şaşırınca göz belertir ama assolistler karşı tarafa kendilerini daha büyük göstermek için tüylerini kabartan kediler gibi yaparlar. Amaçları kendilerinin ne kadar büyük olduklarını göstermektir. Asolistlik dünyasının kendine dair kurt kanunlarından biridir bu.

15. Son olarak, utanmayacaksınız, çirkef olacaksınız biraz.

Assolistlik biraz da çirkefliktir. Ortamda her şeye hakkınız varmış gibi davranmalısınız. Assolist utanmaz, gerekirse ortamı dağıtır. Bunu da başarırsanız artık siz sadece evinizin değil, mahallenizin hatta semtinizin assolisti olursunuz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
32
13
10
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

Harbiden bugün site çok ölü sıkıntıdan bu habere kadar düştüm, sıcaklarla birlikte onedio editörleri de yılgınlıktan içerik üretemez hale geldi sanırım, neys... Devamını Gör

Kurumi Kumamakura

kendi olanaklarınızla ne ya bi kere assolist dediğin düşük bütçeli olmaz... bardak atıyim bakalım annem napıyo beni sdbcmx