Görüş Bildir
Haberler
15 Maddede Akrep Burcu Erkeklerinin Kendini Seksi ve Karşı Konulamaz Zannetmesi Yanılgısı

etiket 15 Maddede Akrep Burcu Erkeklerinin Kendini Seksi ve Karşı Konulamaz Zannetmesi Yanılgısı

Vakur Barut
18.10.2017 - 16:01

'Mıknatıs gibi bir çekiciliğe sahip Akrep, Zodyak’ta cinsellikle özdeştirilir. Akrep tüm kaynakların ortak kullanımından sorumlu olduğu için, temel kaynakların başında gelen bedenin de paylaşılmasını sembolize eder. Akrep dışarıdan anlaşılmasa da son derece duygusaldır. Duygusal olarak aktif bir yaşantının sonucunda, aktif bir cinsel yaşamın da kapılarını rahatlıkla açar. Akrepler kendi çekim güçlerinin farkında oldukları zaman, bunu istedikleri insanları elde etmek için kullanmaktan hiç çekinmezler. 

Bir Akrep için aşkın cinsel paylaşım olmadan, platonik seviyede yaşanması mümkün değildir. Çok derin düşünen ve yaşayan bir insan olan Akrep, sevdiği insanla her şeyi paylaşmayı, onun her anını bilmeyi ister. Oldukça yüksek bir cinsel gücü olduğu için, genellikle karşı taraftan da bu beklenti içindedir. İhtiraslarına tutkularına gem vurmak oldukça zordur. Cinselliği her an her yerde yaşayabilir.

Su elementinden olan Akrep’in hayal dünyası son derece yoğundur. Fantezilerini partneriyle rahatlıkla paylaşır ve uygulamaya döker. Afrodizyaklar kullanmak, kimsenin düşünemeyeceği uyarıcılar yaratmak, Akrep’in cinsel yaşamının doğal parçalarıdır. Araştıran bir yapısı olduğu için, karşı cinsin anatomik yapısını en ince ayrıntısına kadar en az kendi vücudu kadar bilir ve ona göre davranır. Bu Akrep’in dayanılmaz cinsel çekiciliğinin, vazgeçilmez bir hal almasına neden olur. Cinsellikte genellikle dominant olmayı seven bir tarzı vardır.'

Sanırsın akrep burcu yemiyor, içmiyor sürekli sevişiyor. Hal böyle olunca akrep burcu olan herkesi alıyor bir seksilik ki sorma gitsin.

Arkadaşlar öyle bir şey yok! Hala seksi olmak için Bruce Willis gülüşü çalışan arkadaşlar var… Yahu Bruce Willis mi kaldı Allah aşkına??

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En başta dedik zaten, bu komple bir yanılgıdır, burçlar olayına hiç girmeden direkt söyleyeyim böyle bir şey yok!!

2. Öyle bir şey olsaydı, Abdullah Gül, Mesut Yılmaz, Muazzez Abacı, Nazlı Ilıcak, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Zerrin Özer, vb. kişilerin akrep burcu olmasını nasıl izah edeceksin?

2. Öyle bir şey olsaydı, Abdullah Gül, Mesut Yılmaz, Muazzez Abacı, Nazlı Ilıcak, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Zerrin Özer, vb. kişilerin akrep burcu olmasını nasıl izah edeceksin?

3. Karizma, cazibe, çekicilik, vs. içinde onlarca faktör barındıran kavramlar, akrep burcu olmak ilk 100’e girmez.

3. Karizma, cazibe, çekicilik, vs. içinde onlarca faktör barındıran kavramlar, akrep burcu olmak ilk 100’e girmez.

4. Akrep burcuna atfedilen kıskançlık, kindarlık, saplantılı kişilik, güvensizlik, vb. olumsuz özelliklerin hepsi sende var da bir seksilik mi eksik?

5. NASA’nın yeni burç yorumuna göre Akrep burcu olanların %90’ı terazi burcuna kaydı, n’oldu senin seksilik işi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırf akrep burcunun “doymak bilmez cinsellik arzuları” yaftası yüzünden kaç erkek erken boşalıyor, kaç kadın orgazm olamıyor haberin var mı?

7. Akrep burcu bu kadar seksi, ateşli, cazibeli, bakışlarıyla insan delen bir burç olsa hepimiz planlayıp akrep burcu çocuklar yapalım keriz miyiz?

8. Akrep burcu abartılmış, balon bir burçtur demek istemiyorum ama yatakta fırtınalar koparmayı, her baktığınızın içini yakmayı falan düşünüyorsanız etmeyin.

9. Barnum etkisini bilirsiniz, falcıların, burç yorumcularının genel, herkese uyan şeyler söyleyip aklınızı başınızdan aldığına dair… İşte akrep seksiliği sadece bundan ibaret.

10. Yani sen seksi değilsin benim güzel kardeşim, seksi olduğunu düşünmek çok hoşuna gidiyor tüm mesele bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu içeriği okuyup akrep burçlarını gömdüğümüzü düşünenler olabilir ki öyle değil, biz size gerçekleri gösteren bir ayna görevi görüyoruz.

12. Emin ol akrep kardeşim bu gerçekle yüzleşince yarın sabah daha huzurlu ve mutlu uyanacaksın, kendini rahatlamış hissedeceksin.

i.pinimg.com

13. Yıllardır omuzlarında bir yük gibi taşıdığın, hakkını vermek için çabaladığın ama asla başarılı olamadığın seksi, doyumsuz cinsel hazcı, 6 saat sevişebilen akrep olma sorumluluğun gidecek.

14. 4 dakikada boşalmak zoruna gitmeyecek, orgazm olabildiğini görüp şaşıracaksın ve Bruce Willis gülümsemesinin sana hiç gitmediğini fark edeceksin.

15. Gel bu seksilikten vazgeç benim güzel arkadaşım, vazgeç ki hem sen huzur bul hem de insanlar arkandan “bunun derdi ne amk?!” demesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus – Yay kadar seksisin, yengeç kadar cazibeli, kova kadar ateşlisin, cinsel gücü anca oğlak kadar…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
131
114
68
16
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın