Görüş Bildir
Haberler
14 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı…

14 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı…

GNS
14.11.2021 - 20:13

Koronavirüs salgını gün geçtikçe hızla etkisini arttırmaya devam ediyor. Kasım ayının ilerleyen günlerinde havaların tamamen soğuması, insanların maskeleri düzgün kullanmayışı ve dikkat etmeyişiyle birleşince koronavirüs hastası sayısı çoğalıyor. Ülkelerin yaptıkları aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve hükümetlerin aşıyı zorunlu kılması salgının önüne geçmek ve ilerlemeyi durdurmak adına yapılan en büyük çalışmalardan biri. Gündelik hayata geri dönülmesi ve insanların dikkatsiz hareketleri sonucu vaka sayıları artmaya devam ediyor. İşte 14 Kasım Pazar vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 14 Kasım koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 346 bin 642 kişinin test yaptırdığı, 21 bin 624 yeni vaka tespit edildiği ve 189 kişinin hayatını kaybettiği, 20 bin 550 kişinin de iyileştiği görüldü.

14 Kasım Vaka Sayısı

14 Kasım Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bitlis, Muş, Bingöl, Ağrı: Bu 9 ildeki aşılanma oranını yükseltmek için aşı olan herkesten İKNA DESTEĞİ istiyoruz. Aşıyı teşvik amacıyla tanıdıklarınızla irtibata geçin. Aşılanmanın artmasına, kararsızlığın aşılmasına yardımcı olun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın