Görüş Bildir
Haberler
13 Maddede Sevgilinin Gömleğini Giyme Ekolüne Dair Merak Edilen Her Şey

13 Maddede Sevgilinin Gömleğini Giyme Ekolüne Dair Merak Edilen Her Şey

Dale Cooper
15.05.2017 - 16:02

Yabancı filmlerin/dizilerin hayatımıza soktuğu bazı ekoller kuşkusuz: Fıstık ezmesi alerjisi, kaslı itfaiyeciler ve artık öyle böyle hayata yerleşmiş sevgilinin gömleğini giyme ekolü! 

Öncelikle bu ekolü ikiye ayırabiliriz; bir kesimi dolayısıyla 'boyfriend's shirt' ismini almış sevgili gömleği mevcuttur (bunu gidip çoğu mağazadan alabilirsiniz bildiğiniz üzere) bir de 'seks sonrası giyilen sevgili gömleği' ekolü vardır (ve bilirsiniz ki bunun için önce sevgiliyi almanız gerekir). 

Gelin, bu fazlasıyla abartılmış ikinci ekole tüm realistliğimizle şöyle bir yakından bakalım... 🔍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gömlek denen şeyin karşı konulması güç bir cazibesi olduğu kuşkusuz! Bir de gömleği giyen kişi tarzıyla, gömleğin klasıyla bu gömleği kendi yakıştırmayı bildiyse...

Eğri oturalım doğru konuşalım. Erkekleri arzulayan çoğu kişide gömleğin yakıştığı erkek, güzel gömlekler giyen erkek tutkusu var. Yaaaniii insan hoşlandığı adamı güzel gömlekler içinde görmek istemez mi? Tabii ki, ister! Bu devirde bir siyah gömlek yüzü de göremeyeceksek ben bir şey demiyorum artık...

2. Amerikan rüyasının gömlek ekolüyle başlayalım: Hayallerinizin erkeğini buldunuz; hadi hayalleriniz olmasa da köşesinden ucundan tutuyor işte. Aklınızda bir soru işareti: Gömleeekleeer?

Evet evet, kendisi birtakım güzel gömleklere de sahip.

3. Beyfendi tam istediğiniz gibi: Karakter deseniz var, tip deseniz var, gömlek deseniz gırlaaaaa! Tüm hızıyla geçmiş bir günah gecesinin ardından...

4. Sabah uyanıyorsunuz şöyle üzerinize geçirmelik hafif bir şeyler arıyorsunuz...

5. Ve gözünüze elbette beyfendinin, kendisinde bolca bulunan gömleklerinden biri ilişiyor. Amaaan hemen de atayım üzerime de yakasını düzeltip bir düğme kapatayım.

Bakın, burası çok önemli! Katiyen bir düğmeden fazla kapatılmaz. 

Burada bir sinsilik de söz konusu esasen kadın zaten adamla tanıştığı an gömleklere göz dikmiş; o gömleği giyecek! Hiç öyle ne giysem diye aranıyormuş gibi yapma.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gömleği giydiniz, saçı böyle bir sallayıp dağıttınız; ama ne seksilik! Peki, siz bu seksilikle şimdi ne yapacaksınız?

7. Mutafağa gidip yumurta çırpıp yok omletti, yumurtalı ekmekti! SENİ ALLAH KAHRETSİN.

Şurada bir sezonluk ucuz erotik dizi tadında bir ilerleme kaydetmişsin; gömleği giymişsin, saçı dağıtmışsın gerçekten ilk aklına gelen yumurta çırpmak mı?

8. Puuuuh, vizyonsuz vasat. Çıkar o gömleği çabuk, bu hayal gücü, fantezi yoksunluğuyla o gömleği giymeyi hak etmiyorsun sen.

9. Şimdi bu ekolün Türkiye yansımasına bakalım: Malumunuz Kenan Doğulu'nun "Aklım Karıştı" şarkısının klibinde bu ekol ele alınıyordu. Ama biz sanki mevzuyu pek ayıkamamışız...

Yani klip insanda bu hissiyatı yaratıyordu. Kenan bey sanki işten yeni gelmiş gibi tamtakır kıyafetiyle yatakta uzanıyor hanfendi de karşısında 'seks yaptım gömleğiyle' dans ediyordu. Bir de dikkat ederseniz arkadaki ekranda da Kenan Doğulu klibi dönüyor. Belli ki bu klip komple Kenan Doğulu'nun fantezi dünyasından ibaret...

Bu kadınlar şu gömleklerden bir hayır göremedi diceğim fakat önce bir klibin devamına bakalım!

10. Klibin devamında Kenan beyin ex aşkı olduğu anlaşılan, kara melek edasında bir hanfendi çıkageliyor. İşte burada gömlek işlevini gösterecek! "Seks yaptım" ibaresi taşıyan gömlekle ex aşkı kıskandırmayacaklar da ne yapacaklar?

Gömlek ucundan da olsa amacına ulaştı ya da artık bir anlam kazandı diyebiliriz. Bu ekolün Türk versiyonu kesinlikle Amerikan rüyası yansımasına bin basar! 

Klibe dönecek olursak Kenan beyin aklı hakikaten karışık; istenen erkek olmak için yanıp tutuşuyor. Klibe daha fazla girmeyelim, gün gelir Klip İnceleme Serimize konuk ederiz kendisini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Genel hatlarıyla 'seks yaptım gömleğinin' amaçsızlığından bahsettik. Kıskandırmak söz konusuysa gerçekten biraz daha işlevli gibi ama dikkat edin sinsi planınız HAYALLER...

12. HAYATLAR... gibi olmasın.

13. Zaten sevgilinizin eski sevgilisinin günah gecenizin sabahında çıkıp gelmesi de pek olası değil! Öyle şeyler yalnızca Kenan Doğulu kliplerinde olur çiçeklerim...

Fazla aldanmayın yani! Ama siz yine de fantezi olarak gömleğinizi giyin, fantezi sizin fanteziniz. Kime ne? 😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
85
23
10
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
burcu

daha geçen gömlek giymişti hiç aklıma gelmedi hee şansıma bidahaki sefer de tsort giyer