Görüş Bildir
Haberler
11 Önemli Tarot Kartı ile Kullanıcılardan Tam Not Almış Tarot Desteleri

etiket 11 Önemli Tarot Kartı ile Kullanıcılardan Tam Not Almış Tarot Desteleri

Sena Yiğit
02.07.2022 - 02:11

Günümüzde tarot kartlarına aşina olmayan yoktur. Gizemli havasıyla herkesin merak konusu olan tarot falı senelerdir kullanılıyor. 78 adet karttan oluşan bu tarot kartlarının tabii ki farklı desteleri var. Arayışlarınıza son vermek istedik ve uzmanlarının tavsiyesini göz önünde bulundurarak bir liste hazırladık. Üstelik yeni başlayanlara özel, önemli olduğunu düşündüğümüz 11 tarot kartının anlamı da bulunuyor. Gelin, hiç vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deli Kartı

1. Deli Kartı
tr.pinterest.com
  • Bu kartın numarası 0’dır. Bunun anlamı sonsuz ve sınırsız bir potansiyele sahip olduğunuzu ifade eder. Düz deli tarot kartının anlamı genellikle yeni başlangıçlara adım atacağınızı gösterir. Ancak bu adımın geleceğinize yön vereceğini unutmamak gerekir. Kariyer konusunda da yepyeni başlangıçlara işaret ettiğini belirtmeden geçmeyelim. 

Dünyanın en popüler tarot kartlarından oluşan bu klasik deste, tarot üstatlarının yanında yeni başlayanların da favorisi. Özel olarak hazırlanan kitabıyla tüm kartların açıklamalarını kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca daha derin okuma sağlayan boyutuna bayılacaksınız. Buraya tıktık

2. Büyücü Kartı

2. Büyücü Kartı
tr.pinterest.com
  • Tarot okumasında düz olduğunda özgünlüğü, yaratıcılığı, beceriyi sembolize eder. Kart size bir fikir, bir soruna çözüm iddialı bir aşk veya kariyer hayatı verebileceği anlamına gelir.  Hayallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan araçları ve enerjiyi getirir. Yalnız harekete geçmeden ne yaratacağınıza dair net bir vizyon oluşturmalısınız. 

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Yıllardır tarotla ilgilenen biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten kaliteli, güzel ve ilgi çekici bir deste. Görselleri insanı mest ediyor. Aldıktan bir gün sonra elime ulaştı ve özenle paketlenmişti ürünün yanındaki tatlı not ve promosyonu insanı gülümsetiyor. Böyle bir kaliteye sahip olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

3. Azize Kartı

3. Azize Kartı
  • Azize kartı düz olduğunda bilgelik, bilgi, öğrenme, sezgi, saflık, erdem, sabır eksikliği ve bir öğretmeni sembolize eder. Bir karar vermek üzereyseniz üstüne daha çok düşünmenizi ve daha çok bilgi toplamanızı işaret eder. Ayrıca bu kart, parasal durumunuzdan kimseye bahsetmemeniz için bir uyarıdır. 

Kaliteli baskısı ve görselleriyle kullanıcılardan tam not almış bu kartlar, Rumi’nin ilham verici yazılarıyla güzel bir şekilde birleşerek ruhun nihai gerçeğe doğru yolculuğunu tasvir ediyor. 

Buradan ulaşın

Daha fazla seçenek burada

4. İmparatoriçe Kartı

4. İmparatoriçe Kartı
  • İmparatoriçe çok yaratıcı hissedeceğinizi ve çevrenizdeki herkese ilham vereceğinizi söyler. Bekarsanız yeni bir ilişkiye hazır olun, çünkü imparatoriçe gerçek aşk ve romantizmin yakında size uğrayacağının işaretidir. Yaratıcılığınızı ve yeteneğinizi kullanmanın tam sırası!

Alisa Drachynska’nın modern ve realist çizimi, klasik tarot dünyasını iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak. Özenli paketlemesi ile elinize sapasağlam ulaşacak bu ürünün fiyatı sadece 60 TL. Yeni başlayacak olanların mutlaka incelemesini öneririz. 

Buraya tıktık

5. Aziz Kartı

5. Aziz Kartı
tr.pinterest.com
  • Bir tarot okumasında aziz kartı dik olduğunda, bir yandan uygunluk ve sosyal onay, diğer yandan merhamet, affetme, merhamet, uygunluk ve ilham alma ihtiyacını sembolize eder. Bir ilişkiniz varsa, sizin ve eşinizin hemen hemen her şey hakkında aynı sayfada olduğunuz anlamına gelebilir.

Son zamanlarda oldukça revaçta olan Melek Tarot Kartları, sizin favoriniz olacak. Uzun yıllardır detaylı ve doğru tahminler yapmaya yardımcı olan tarot kartlarına yenileri ekleniyor. Tarot uzmanlarının da oldukça beğendiğini dile getirdiği bu kartların destek kitapçığı da oldukça açıklayıcı ve anlaşılır. 

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kule Kartı

6. Kule Kartı
tr.pinterest.com
  • Tarot'taki Kule kartı, eski fikirlerin çöküşüyle ilgili. Kule kartı bir Tarot okumasında dik olduğunda, ani ve büyük bir değişikliği temsil eder. Geçmişi terk etmek zorunda kalacaksınız, bu da para kaybı, güvenlik veya kısa süreli mutluluk anlamına gelebilir. Kule kartı bir Tarot okumasında ters çevrildiğinde, bir rutta sıkıştığınız veya kötü bir durumda sıkıştığınız anlamına gelir.

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Arkadaşıma hediye olarak almıştım, o kadar beğendim ki kendime de almayı düşünüyorum. Kartlar çok kaliteli, kutusu çok güzel duruyor, çok beğendim.

Buraya tıktık

7. Asa Prensi

7. Asa Prensi
tr.pinterest.com
  • Yaratıcı, hevesli, kendine güvenen ve cesur olmak anlamına gelir. Yaratıcı olmak için yeni bir yaklaşım benimsemeniz, yeni bir kendini ifade alanı bulmanız, bir çözüm bulmanız, yeni bir yöne gitmenizi vurguluyor. Asa Prensi, hiç ummadığınız büyüklükte imkanlar ve hayatınıza mutluluk katacak tecrübelerin sizi beklediğini müjdeler. 

Modern cadılardan ve modadan ilham alarak geleneksel tarot sembolizmine büyülü bir bakış sağlayan bu kartlar, adeta hayal gücünüzü harekete geçirmeniz için yaratılmış. Burada

Deste aşırı güzel, daha dün aldım bugün hemen geldi. Dokusu, büyüklüğü güzel yanındaki hediye ve güzel not için teşekkür ederim benim için tek sorun annemlerden gizli almıştım bu kadar hızlı geleceğini tahmin edemedim, ben dışardayken gelmiş annemlere paketi açmayın falan dedim meğer şeffaf paketmiş ben demeden görmüşler bu da benim şansım oldu.

8. Tılsım Ası

8. Tılsım Ası
tr.pinterest.com
  • Tılsım ası genel anlamda yeni başlangıçları ve refahı temsil eder. Sizin için çok olumlu sonuçlar verecek yeni bir şeye başlamayı temsil ettiği için Tılsım Ası, çok iyi bir karttır. Bu kart, pozitiflik, ilham ve heyecan verici gelişmeleri ifade eder. Bu kartın ters çıkması iyiye işaret değildir, çünkü kaçırılan fırsatları ve gerçekleşmeyen beklentileri temsil edebilir. 

Kaliteli malzemesi sayesinde ilk gün ki görüntüsünü koruyacak olan bu kartlara bayılacaksınız. Güzel bir hediye de olacağını düşündüğümüz bu ürün, çizimleri ile kullanıcıların favorisi olmuş.

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tam anlamıyla harika bir ürün, çizimler müthiş bayıldım, enerjisi çok yüksek kağıtlar, kalitesi gayet iyi. Arka görsel çok güzel, renginin kırmızı olması süper zaten... Kargosu hızlı paketlemesiyle oldukça başarılı ve özenli daha ne olsun 👍

9. Kupa Altılısı

9. Kupa Altılısı
  • Altı Kupa bir Tarot okumasında düz olduğunda, geçmişe odaklandığınız anlamına gelir. Belki de eski bir arkadaşını düşünüyorsunuz ya da son zamanlarda anımsatmadan daha fazla zaman harcıyorsunuz. Kupa Altılısı basitlik, masumiyet, iyi niyet ve paylaşım anlamına gelebilir. Ayrıca koruma içgüdüsü ve aileyi de temsil edebilir. Bu kart, zor bir dönem geçiriyorsanız ailenizden ve yakın arkadaşlarınızdan destek alabileceğinizi hatırlatıyor olabilir. 

Geleceği, geçmişi ve şimdi olan olayları merak edenlerin başvurduğu bir yöntem olan tarot kartlarına son zamanlarda oldukça çeşit eklendi. Özel metal kutusu ile zarar görmeden uzun yıllar muhafaza edebileceğiniz bu ürüne bayılacaksınız.

Burada

Daha fazla seçenek burada

10. Ay Kartı

10. Ay Kartı
  • Bir tarot okumasında ay kartı düz olduğunda, aldatma, hile, hayal kırıklığı, hata, kaygı, tehlike ve çifte ilişkiyi sembolize eder. Kart, duygusal veya zihinsel denemeler geçirdiğiniz anlamına gelir. Ay kartı bir Tarot okumasında ters çevrildiğinde, hasar yapılmadan önce aldatmanın keşfedilmesi, hataların önlenmesi ve birisinden yararlanma sembolize eder. Bir Tarot aşk okumasındaki ay kartı güvensizliklerden biridir. 

Kutusunun şeklinden kartların şekline kadar çok güzel. Kartların rengi biraz soluk ama zaten böyle bir destenin öyle olması gerekir. Açtığınız zaman enerjinizi sanki çekiyormuş gibi hissediyorsunuz (iyi yönde). Elime aldığım saniye sahiplendiğim bir deste oldu. Tavsiyem, alırsanız desteyi avcunuzun içinde tutup gözlerinizi kapatıp tüm olumlu enerjinizi vermeniz. İlk karıştırmanızda da kartlara üfleyip, kartlardaki kötü enerjiyi atabilirsiniz🔮

Burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Güç Kartı

11. Güç Kartı
  • Güç kartı bir Tarot okumasında dik olduğunda, gücü, cesareti, mahkumiyeti, enerjiyi, kararlılığı ve eylemi sembolize eder. Güç kartı bir Tarot okumasında ters çevrildiğinde, zayıflığı, sersemliği, hastalığı, inanç eksikliğini ve gücün kötüye kullanılmasını sembolize eder. Güç kartı tarot anlamı bakımından kişinin yaşamının oldukça hareketleneceği ve yaşama enerjisini aktarıp dahil olduğu takdirde emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağını göstermektedir.

Hızlı kargosu ile sizi şaşırtacağından eminiz. Sevdiğiniz kişiyi özel kılmanın yollarını arıyorsanız bizce bu kartlar hediye olarak oldukça uygun. Piyasaya göre bir tık pahalı olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Buradan ulaşın

Kız kardeşime doğum günü hediyesi olarak aldım, aşırı kaliteli ve aşırı derecede zarif buldum. Hiçbir şekilde zarar görmeden elime ulaştı, teşekkürler 🧡

Daha fazla seçenek burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın