Görüş Bildir
Haberler
10 Nisan Pazartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve Tüm Yurt Genelinde Hava

10 Nisan Pazartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve Tüm Yurt Genelinde Hava

GNS
10.04.2023 - 00:43

Yeni bir haftaya başlarken ülke genelinde hava durumu merak ediliyor. Özellikle Nisan ayında havaların dengesizliği dolayısıyla vatandaşlar internette hava durumunu araştırmaya başladı. İşe, okula ya da dışarıda herhangi bir yere gidecek olanlar nasıl giyineceklerine karar vermek için hava durumuna bakıyor. Peki 10 Nisan Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak? Bugün hava nasıl? İşte MGM raporlarına göre hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün Hava Durumu Nasıl?

Bugün Hava Durumu Nasıl?

MGM tarafından yapılan son açıklamalara göre; ülke geneli çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Öngörülen duruma göre Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Tekirdağ, Muğla, Aksaray, Nevşehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Muş, Bitlis, Hakkari ve Diyarbakır çevrelerinde yapışlar yerel olarak kuvvetli olacak.

3 Nisan Pazartesi Hava Durumu

3 Nisan Pazartesi Hava Durumu

Hava Sıcaklığı: Hava sıcaklıkları batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Güneydoğu Anadolu'da 3 ila 5 derece artacak. Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı öngörülüyor. 

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Marmara'nın güneyi ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Tekirdağ, Muğla, Aksaray, Nevşehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Muş, Bitlis, Hakkari ve Diyarbakır çevresinde yağışlar yerel olarak kuvvetli olacak. 

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönleri, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğu taraflarında, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde rüzgar bekleniyor. 

Toz Taşınımı Uyarısı: Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney bölgelerinde toz taşınımı bekleniyor. Bu sebepten ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinin azalması, hava kalitesinin düşmesi, yağış alan bölgelerde çamur şeklinde yağış gibi durumlara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

Ülke Genelinde Hava Nasıl?

Ülke Genelinde Hava Nasıl?

MARMARA

EDİRNE 6°C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 9°C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ 7°C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ 9°C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE

A.KARAHİSAR 6°C, 14°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ 11°C, 16°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 11°C, 16°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA 8°C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

ADANA 15°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 12°C, 18°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra, iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HATAY 14°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

K.MARAŞ 11°C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

ANKARA 9°C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 7°C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KONYA 7°C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

YOZGAT 6°C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bugün Yağmur Yağacak mı?

Bugün Yağmur Yağacak mı?

BATI KARADENİZ 

BOLU 8°C, 11°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DÜZCE 8°C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KASTAMONU 6°C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ZONGULDAK 7°C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

AMASYA 11°C, 19°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 9°C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

TOKAT 11°C, 20°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON 10°C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

ELAZIĞ 9°C, 18°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM 1°C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

IĞDIR 9°C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 9°C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

DİYARBAKIR 9°C, 20°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP 10°C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

SİİRT 13°C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ŞANLIURFA 13°C, 26°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın