Görüş Bildir
Haberler
10 Kasım Soruşturması: Siren Vaktinden Önce Çalındığı İçin İki Öğretmen Açığa Alındı

etiket 10 Kasım Soruşturması: Siren Vaktinden Önce Çalındığı İçin İki Öğretmen Açığa Alındı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, 10 Kasım'daki Atatürk'ü anma töreninin vaktinden 5 dakika önce başlatılmasıyla ilgili soruşturmada, görevli öğretmenler H.A. ve D.A. açığa alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayramiç'in Yıldırım Akbulut Meydanı'nda, 10 Kasım'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 86'ncı ölüm yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Saat 09.00 olduğunda sirenler çalarken, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Hatadan dolayı tekrarlandı

Hatadan dolayı tekrarlandı

Törenin 5 dakika erken yapıldığının anlaşılması üzerine, Kaymakam Sercan Gökdemir'in uyarısıyla saat 09.05'te ikinci kez sirenler çalındı, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından alandakiler, olayı protesto edip, organizasyonu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tepki gösterdi.

İki öğretmen açığa alındı

İki öğretmen açığa alındı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın ardından Kaymakam Sercan Gökdemir'in talimatıyla soruşturma başlatıldı. Devam eden soruşturma kapsamında, törende görevli öğretmenler H.A. ve D.A., ihmalleri olduğu gerekçesiyle açığa alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
420
136
35
17
14
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

Niye kasten yapsınlar, aşırı derecede saçma bir karar. Önemli olan Atatürk'ü anmak değil mi, siren 5 dakika erken çalınca anamıyor musunuz?

Zeynep zeynep

duyarınız burada mı tuttu anasını satayım

Tıntın

Cağnım adalet sistemi eğer kasti değil hataysa, hatadır gerek yok, belki de iki defa anmak yormuştur sizi ama madem 10 Kasım sizin için bu kadar önemli Anıt... Devamını Gör