Görüş Bildir
Haberler
1 Nisan'ı Kahkahaya Dönüştürecek 10 İlginç Ürün

1 Nisan'ı Kahkahaya Dönüştürecek 10 İlginç Ürün

Buldumbuldum
28.03.2014 - 21:09 Son Güncelleme: 31.03.2014 - 08:46

1 Nisan sabahına uyanan birisi o gün her şeye hazırlıklıdır. Siz de 1 Nisan'da duyduğunuz çoğu şeye 'Kesin şakadır, şaka yapıyorlar yahu!' psikolojisiyle yaklaşmıyor musunuz? Eğlenmek her güne özel bir lükstür elbet ama bir gün bile olsa herkesin şaka yapma potansiyelinin yüksek olması çok güzel bir şey. Günler önceden yapılan muzur planlar 1 Nisan tarihini iple çekiyor bilmiş olun. Eeee herkes şakalaşırken (belki de siz de şaka mağdurları arasında olacaksınız kim bilir ) siz kimseye şaka yapmadan boş bir gün mü geçireceksiniz? Bizden size tavsiye şimdiden eyleme geçin ve etkiye tepki prensibini etkin hale getirecek kozlarınızı kullanın. 'Ama ben daha hiçbir plan yapmadım, bu saatten sonra ne yapabilirim ki!' mi diyorsunuz? Hiç karamsarlığa kapılmayın, 1 Nisan'ı oldukça keyifli geçirmenize sebep olacak en ilginç ürünlerimiz imdadınıza yetişiyor.

1-) Numara ve Şakalar

1-) Numara ve Şakalar

İçerisinde 12 farklı şaka bulunan bu set ile korku dolu dakikalar şakanıza maruz kalacak arkadaşlarınızı bekliyor. Şakalayacağınız kişi korku dolu anlar yaşarken sizin gözlerinizden gülmekten yaş gelecek. Sıkıcı geçen dakikalarınızı eğlenceye dönüştürecek bu şaka setini çok seveceksiniz.

2-) Ses Makineleri

2-) Ses Makineleri

Geğirme, horlama, kusma vb. sesler çıkaran bu cihaz sessiz bir ortamda insanı oldukça tedirgin ediyor. 1 Nisan'da etrafınızdakilerin şaşkın bakışlarına şahit olmak istiyorsanız bu ses makinesi tam sizlik!

3-) Su Fışkırtan Kamera

3-) Su Fışkırtan Kamera

Fotoğraf çekilmekten büyük keyif alan arkadaşlarınıza unutamayacakları bir şaka yapmak ister misiniz? Arkadaşınız su fışkırtan kameranızın gerçek olduğunu düşünüp objektife tebessüm ederken kameranın sıçratacağı suyla sırılsıklam olacak. Sulu şaka dediğin böyle olur!

4-) Hayaletli Ayna

4-) Hayaletli Ayna

Ayna karşısından ayrılamayan dostlarınızın bir daha aynaya bakmaya cesaret edememe sebebi olan bu ayna oldukça korkunç. Ses ve görüntü sensörleri sayesinde yanına yaklaştığınızda aynada hayalet silüeti beliriyor. 'Acaba saçım bozuldu mu?' tarzında masum bir soruyla aynaya yaklaşacak olan arkadaşınız, hayalet siluetiyle karşılaşınca korkudan dili tutulacak.

5-) Şok Kalem

5-) Şok Kalem

Aman dikkat! Bu kaleme dokunan yanıyor. Kalemi açmak için tepesine yapacağınız masum bir hamle sayesinde kendinizi elektrik şokunda buluyorsunuz. Demek ki neymiş, her kalem göründüğü kadar masum değilmiş. :)

6-) Işığa Duyarlı Sivrisinek Sesi

6-) Işığa Duyarlı Sivrisinek Sesi

Uykuya geçiş esnasında oldukça hassas olan tanıdıklarınızı çileden çıkaracak bu ürün 1 Nisan'ın hakkını verecek. Işık açıkken ses çıkarmayan ancak ışıklar kapatıldığında sivrisinek vızıltıları çıkaran bu cihaz şakalayacağınız kişiyi uyutmayacak.

7-) Avuç İçi El Şoku

7-) Avuç İçi El Şoku

'Samimi bir tokalaşmadan ne zarar gelir ki!' Hele ki o gün 1 Nisan'sa uçan kuştan bile şüphelenmek gerekir. :) Avucunuzun içine yerleştireceğiniz bu cihazla, tokalacağınız kişileri elektrik şokuna uğratacaksınız. Bu el şokuna maruz kalacak olan dostlarınız başkalarıyla el sıkışırken bile iki defa düşünecekler.

8-) Çıngıraklı Yılan Yumurtaları

8-) Çıngıraklı Yılan Yumurtaları

Üzerinde korkutucu bir yılan resmi bulunan bu zarf hareket etmeye başladığında yanınızdaki kişiler korkudan nereye kaçacağını şaşıracak! Bu zarfın içerisinde hareket eden yumurtalar bulunuyor. Çevrenizdekileri hem korkutup hem meraklandırmanızı sağlayacak çıngıraklı yılan yumurtaları sayesinde unutulmaz dakikalar yaşayacak ve yaşatacaksınız.

9-) Ölü Gibi Yorgun 2'li Yastık Seti

9-) Ölü Gibi Yorgun 2'li Yastık Seti

Bu sene 1 Nisan'daki ilk kurbanınız olarak annenizi mi seçtiniz? Yatağınızı toplamak için odanıza girecek olan anneniz yorganı kaldırdığında balta ve kan gölünden oluşan bu yastık kılıflarıyla karşılaşınca büyük şok geçirecek.

10-) Osuruk Minderi

10-) Osuruk Minderi

Kazara bu minderin üzerine oturanlar utancından yerin dibine geçecek. Üzerine oturulduğunda pırt sesi çıkaran bu minik minder size misafirliğe gelenleri geldiğine pişman edecek. Ayıbın şakayla yoğrulmuş hali şeklinde karşımıza çıkan bu osuruk minderiyle kibarlığından ödün vermeyen arkadaşlarınıza unutamayacakları bir 1 Nisan yaşatabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın