Görüş Bildir
Haberler
4 Kasım Günlük Burç Yorumları: Haftanın Dördüncü Gününde Burçları Aşk, Sağlık, Para ve Kariyerde Ne Bekliyor?

4 Kasım Günlük Burç Yorumları: Haftanın Dördüncü Gününde Burçları Aşk, Sağlık, Para ve Kariyerde Ne Bekliyor?

Astroloji ve astronomik hareketlerin kişinin ruh hali üzerindeki etkisine inananlar, günlük, haftalık ve aylık burç yorumları hakkında araştırma yapıyor. Burcunu yeni günde, haftada ve ayda nelerin beklediğini merak edenler, bugün burcum ne diyor sorusunun yanıtını arıyor. Peki, burcum bugün ne diyor? İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçları için günlük burç yorumları

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Astroloji konusunda herkesin tek bildiği isim olan Zeynep Turan 4 Kasım 2021 Perşembe günü için günlük burç yorumları yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Twitburc' olarak da bilinen ve tanınan Zeynep Turan, Ekim ayı ile birlikte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları için yorumlarını yayımlandı. Peki; burç yorumlarınızda bugün neler var? Sağlık, aşk, iş, kariyer, aile gibi konularda neler olacak? 4 Kasım 2021 Perşembe günü için günlük burç yorumları…

Koç: Ayın son gününde ayın muhakemesini yapmak isteyeceksin. İlgi alanlarına dair konuları araştırmak ile gününü dinlenmeye ayırmak arasında kararsız kalabilirsin.

Boğa: Azim ve kararlılığın sayesinde birçok konu kendiliğinden açılacak. Mars'ın su burcundaki seyri devam ediyor. Maddi konulara daha çok önem vereceksin.

İkizler: Sürekli olan aklını meşgul eden kararsızlığın etkisinden kurtuluyorsun. İsteklerine daha net şekilde odaklanabilir ve önemli kararlar alabilirsin.

Yengeç: Su burcunda devam eden Mars Akrep seyri seni yakından ilgilendirecek. Pazar günü de olsa işlerinden ayrı kalmak istemeyeceksin. Aile içerisinde yaşanan polemiklere karşı önlemler almak isteyebilirsin.

Aslan: Ayın başından beri devam eden yanlış anlaşılmalara noktayı koyuyorsun. Mars'ın su burcunda konumlanması, kendini daha rahat ifade etmeni sağlayacak. Açık sözlülüğün dikkat çekebilir.

Başak: İşlerinin yoğunluğu yüzünden ihmal ettiğin ailenle daha çok zaman geçireceksin. Sosyal medyada gördüğün bir haber seni heyecanlandırabilir.

Terazi: Dinlenmek için kendine ayırmaya karar verdiğin gün, beklemediğin gelişmelerle bölünebilir. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşından telefon içine kuşku düşürebilir.

Akrep: Yönetici gezegenin burcunda hareket ediyor. Mücadelenin hiçbir şekilde dışında kalmayacaksın. Azim ve hırsın sayesinde kendini zinde hissedeceksin.

Yay: Kendi işi olan bir Yay burcuysan, pazar gününü de çalışarak geçirmen gerekebilir. Odaklanma konusunda çeşitli sorunlar karşına gelse de moralini bozmayacaksın.

Oğlak: Günü kendine ayırmaya karar vermişken, okumayı ertelediğin kitaplarını karıştırmak isteyebilirsin. Atacağın adımların geri dönüşü geç gelecek olsa da sonuçlarını tahmin edebiliyorsun.

Kova: Yarım kalmış konular gündeminde olacak. Çünkü mücadele gezegeni kendisini güçlü hissettiği burçta hareket ediyor. Mars geçişinin etkilerini hissedecek olman, alacağın kararları da etkileyecek.

Balık: Sevgi konusunun ağırlığını hissedeceksin. Ay sonu harcamalarını gözden geçirirken, masraflarını kontrol altına almak isteyebilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın