Görüş Bildir
Davutoğlu'ndan Veda: ‘Son MKYK'daki Yöntemi Refik Olmakla Bağdaştıramadım’
AK Parti MYK'yı toplayan Başbakan Ahmet Davutoğlu 35 dakika süren toplantının ardından partisinin 22 Mayıs'ta olağanüstü kongre için toplanacağını açıkladı. Davutoğlu 'veda' konuşmasında MKYK'daki yetki devrine ilişkin 'Yola çıktığım arkadaşlarımızın benimle olup olmadığını bilmek isterim. Son MKYK’da ilk imzayı ben attım ama takip edilen yöntemi refik olmakla bağdaştıramadım. Bu anlamda hem refiklerin hem benim bir muhasebe yapması gerekiyordu' dedi. Mutabakatın olmadığı yerde aday olmayı düşünmediğini söyleyen Davutoğlu ayrıca 'Kimseye sitem, öfke, kırgınlık taşımıyorum. Hakkımı helal ediyorum' ifadelerini kullandı. Türkiye siyasetinde bir ilk yaşandı. Gazeteci Murat Yetkin'in ifadeleriyle 'İlk defa bir başbakan Meclis'te gensoru, istifa ya da seçim kaybetme yoluyla değil, kendi partisi içindeki bir 'hamle' sonucu görevinden uzaklaşmış oldu...'
Adeta Şiire Dönüşen Sinemanın Slow-Motion Sahneleri
Ella Light isimli Vimeo kullanıcısı tarafından hazırlanan Supercut ile sinemada adeta şiire dönüşen slow-motion sahneler bir araya getirildi. Birçok yönetmen tarafından tercih edilen bir teknik olan ağır çekim görüntü yöntemini sinemada nasıl izledik?
Reklam
İran'da 'Erkekle El Sıkıştığı' İçin Kadın Vekilin Adaylığı Düşürüldü
İran’da ikinci turu 29 Nisan’da yapılan parlamento seçimlerinin yankısı sürüyor. 27 Şubat’ta gerçekleştirilen ilk tur seçimlerinde İshafan bölgesinin adayı olan ve aldığı yüksek oy oranıyla ikinci tura geçmeye hak kazanan kadın milletvekili Minoo Khaleghi’nin adaylığı Anayasa Koruma Komisyonu tarafından 'erkeklerle el sıkıştığı' için düşürüldü.
Reklam
Jimmy Fallon ve Chris Evans'dan Pantolonun İçine Buzlu Su Dökmeli Blackjack Oyunu
Son gülen iyi gülermiş! 😁😁😁 Fallon'ın programına katılan ünlü oyuncu Chris Evans, Fallon'la birlikte blakjack oynadı. Ancak her zaman olduğu gibi oyundan ziyade cezaların konuşulduğu programda bu defa iç çamaşırına buzlu su dökme cezası vardı. Chris Evans ilk eli alarak avantajlı duruma geçse de başından aşağı suyu yiyen yine kendisi oldu.
Kilis'te IŞİD Roketlerinden 1 Ölüm Daha: Bu Kez 6 Yaşındaki Nisa...
IŞİD sabah Suriye'den Kilis'e 3 roket attı. Roketlerden biri Kilis'in Yaşar Aktürk Mahallesi'ndeki bir binaya isabet etti. İkisi polis, üç kişi yaralandı. Kilis'e akşam saatlerinde Suriye tarafından atılan dört roket mermisi daha isabet etti. Meydana gelen patlamada 6 yaşındaki Nisa Döne Sezer adlı çocuk hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı.
Reklam
Reklam
Reklam
Sanal Gerçeklikte Paranormal Activity Denemek İster misiniz?
IGN ekibi tarafından hazırlanan videoda, IGN çalışanları sanal gerçeklik gözlüğü için hazırlanan Paranormal Activity oyununu denediler. Verdikleri tepkiler ise inanılmaz boyutlarda, çığlık çığlığa bağıranlar mı dersiniz, ağlayanlar mı dersiniz, ne ararsanız var.
Kılıçdaroğlu: 'Davutoğlu 4 Mayıs Saray Darbesine Boyun Eğmiştir'
Davutoğlu'nun 'veda' konuşmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Kılıçdaroğlu, '23 milyon kişinin iradesiyle koltuğa oturan Davutoğlu, bir kişinin iradesiyle koltuktan ayrılmak zorunda kalmıştır. Davutoğlu, 4 Mayıs saray darbesine boyun eğerek dikta yönetimine zemin hazırlamıştır' dedi ve ekledi: 'Bir dikta yönetiminin yasal zeminini hazırlamak için ülkenin meşru başbakanına karşı 4 Mayıs saray darbesini yapanlar, CHP olduğu sürece asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.'
Nusaybin'de 1 Asker Şehit
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.
Rokete Bağlanan GoPro'dan Dünyayı İzleyin!
Uzaya fırlatılan roketin üzerine bağlanan aksiyon kamerası GoPro fırlatılış süresince muhteşem görüntüler yakaladı. 6 metre uzunluğundaki SL-10 roketine bağlanan GoPro'dan 5.5 Mach gücüyle giden roketin hızı, atmosferden çıkışı, kapsülün roketten ayrılışını izleyebilirsiniz.
Reklam