HBO'nun hit serisi True Blood, 7.sezonuyla bildiğimiz üzere finalini yaptı. Kimileri finalden tatmin olmuşken, kimileri memnunsuz ayrılmış oldu bu furyadan. Ama 7 sezondur bildiğimiz tek bir şey var ki, o da True Blood, Bill'le, Sookie'yle, Eric'le, Pam'le, Jason'la, Tara'yla ve daha nicesiyle tam bir efsanedir. Paylaşabildiğimiz kadarıyla bir kaç alıntı paylaştık size, eksikler elbet olacaktır, dile kolay, 7 sezon, koskoca hikayeler. Hoşçakal True Blood.
Seda Sayan'ın 2 eşini öldüren adamı canlı yayına çıkarması sosyal medyada büyük tepki çekmiş, programın yayından kaldırılması için kampanya başlatılmıştı.Seda Sayan'a ve kanala tepki gösteren izleyiciler programa sponsor olan Schafer markasını da mail yağmuruna tuttu. Schafer tepkilerden sonra sponsorluktan çekildi.Schafer yayınladığı açıklamada; firmalarının program içeriği hakkında sorumluluk sahibi olmadığını ve bu kararın müşterilerden gelen talep üzerine yapıldığını ifade etti.Cumhuriyet
Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul, Şebnem Bozoklu'nun canlandırdığı Yaren ve Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Karlos karakterleriyle çok seviliyor. Bu ikilinin geçtiğimiz bölümlerde seslendirdikleri Yanarım isimli şarkının çok beğenilmesinin ardından, bu ikiliyi mikrofon başında daha çok göreceğiz gibi.Zira Yaren ile Karlos, dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde yine izleyenleri mest etti. Selami Şahin imzalı 'Sen Sevdalı, Ben Belalı' isimli şarkıyla düet yapan Yaren ve Karlos ikilisi fenomen olma yolunda hızla ilerliyorlar.
Eylül’de yeni bölümleri ile Kanal D’de ekrana gelecek olan “Kurtlar Vadisi Pusu”nun yeni sezon bölümlerinde oynayacak olan Hollywood’un efsane oyuncularından Andy Garcia Türkiye’ye geliyor.Hürriyet'te yer alan habere göre, Mehmet Çelebi ’nin büyük desteğiyle birlikte “Kirli Kedi ortaklığı” ile gelen Andy Garcia, 8 sene önce Kurtlar Vadisi’nde Sharon Stone ile birlikte rol almıştı.“Kurtlar Vadisi Pusu”nun, geçtiğimiz sezonki muhteşem finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı yeni sezon ilk bölümünde, dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia 'Amon' karakterine tekrar hayat verecek.Andy Garcia, dizinin çekimlerine katılmak için bugün İstanbul’a geliyor. Çekimlerin 3-4 gün sürmesi planlanıyor. Perşembe akşamları milyonları ekran başına toplayan “Kurtlar Vadisi Pusu”, Eylül’de Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşacak.T24
'Ya onu bırak da başka bir şey var', 'anlıyor musun... dinliyorsun beni değil mi?', 'yok ya oraya gitmeyelim, oraya da, oraya hiç gitmeyelim, orası olmaz', 'ben de 100 gram almışım ya offf'.... Tanıdık geliyor mu?
Roberto Perez ya da nam-ı diğer Orjinal Rob, ABD San-Antonio’daki kuaföründe müşterilerinin kafasını ve saçına tıpkı bir tuval gibi kullanıp inanması zor tasarımlar yapıyor. Photoshop kullanırcasına portre veya resimden kafadaki saç veya deriye grafik tasarım ya da illüstrasyon çalışmalarından oluşan geniş bir portfolyoya sahip olan Roberto Perez, kendisinin veya müşterilerinin aklına gelebilecek hemen her şeyi uygulayabiliyor.
Ünlülerin iCloud hesaplarının hack’lenerek özel fotoğraflarının internete sızdırılmasına ilişkin sorumlu olarak gösterilen Apple’dan nihayet bir açıklama geldi. Şirket, olayın kendi sistemlerinden kaynaklanmadığını savundu.Teknoloji devi Apple’ın iCloud uygulamasının hacklenmesinin ardından şirket açıklamada bulundu. Apple, Hollywood yıldızlarının özel fotoğraflarının internete sızmasına neden olan olayın kendi sistemlerinden kaynaklanmadığını savundu.Apple’ın sözcüsü Natalie Kerris, “Kullanıcıların gizliliğinin kendileri için çok önemli olduğunu ve söz konusu haberleri aktif bir şekilde araştırdıklarını” söyledi.Şirket, bilgisayar korsanlarının pek çok ünlü yıldıza ait fotoğrafları nasıl elde etmiş olabileceği konusunda henüz kesin bilgi vermedi.Bu olaydan sonra sosyal medyada, iCloud’un ne kadar güvenli olduğu çok tartışıldı.‘Bulut’ tabanlı uygulamalar, dünya üzerinde 320 milyondan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Kullanıcıya ait fotoğraf, elektronik posta gibi dokümanları otomatik olarak arşivleyen bu uygulama, cep telefonu, tablet bilgisayar, dizüstü bilgisayar gibi farklı cihazlar üzerinden ortak erişime olanak sağlıyor.Fotoğrafları internete düşen yıldızlar arasında Amerikalı oyuncu Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Rihanna gibi çok sayıda isim yer alıyor.ÜNLÜLERİN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI VE BİR TEKNOLOJİNİN ÇÖKÜŞÜ HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINOLAY YARATAN FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
Lütfen videoları öz burcunuza ve özellikle YÜKSELEN BURCUNUZA göre izleyin. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız NÖBETÇİ ASTROLOG servisinde gerçek astrologlara sorup hemen öğrenebilirsiniz:)
Justin Bieber, ülkesi Kanada'da hızlı araç kullandığı ve polise saldırdığı gerekçesiyle tutuklandı.Ünlü şarkıcı, hakim karşısına çıkmayı kabul etmesi üzerine serbest bırakıldı.Gazeteport'ta yer alan habere göre Justin Bieber tehlikeli araç kullandığı ve polise saldırdığı gerekçesiyle Ontario kentinde tutuklandı.20 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, 29 Eylül'de hakim karşısına çıkmayı kabul etmesi karşılığında salıverildi.Bieber daha önce de ABD'nin Miami kentinde hızlı araç kullandığı ve polise karşı geldiği gerekçesiyle tutuklanmış ve suçunu itiraf etmişti.Gerçek Gündem
Bazı medya organlarında yer alan haberlerde Apple, cep telefonlarındaki iCloud uygulamasıyla kişisel hesapların hacklenerek, kullanıcıların özel fotoğraf, müzik ve diğer bilgilerine ulaşıldığı belirtildi.Söz konusu haberler üzerine Apple şirketi sözcüsü Natalie Kerris, Recode isimli internet sitesine açıklama yaptı. Açıklamada, kullanıcıların gizliliğin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Kerris, sözkonusu haberleri aktif bir şekilde araştırdıklarını ifade etti.Şirket, bilgisayar korsanlarının pek çok ünlü yıldıza ait fotoğraflarınasıl elde etmiş olabileceği konusunda henüz kesin bilgi vermedi. Bu olaydan sonra sosyal medyada Apple kullanıcları, iCloud'un ne kadar güvenli olduğunu tartışmaya başladı.Aralarında Jennifer Lawrence, Kate Upton, Avril Lavigne gibi ünlülerin iCloud'a yükledikleri özel fotoğraf ve videoları, hackerlar tarafından ele geçirilmesinden sonra internettte yer almıştı.iCloud Apple ürünleri kullanıcıları için şirket tarafından çıkarılmış bir servistir. Bu uygulamayla iPhone, ipod Touch, iPad cihazlardaki fotoğraf ve bilgiler yedekleniyor. Telefonlarda iCloud hesabı açıldığında fotoğraf, video, mail, kişi listesi, takvim, anımsatıcı, safari verileri ve notlar otomatik olarak yedekleniyor.