onedio
Reklam
Bekle Bekle Nereye Kadar Dedirtip Tahammül Sınırlarımızı Zorlayan 20 Şey
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır derler. Yemişim çilesini. Çek çek nereye kadar. Birileri bir şekilde yolunu bulup ya da açığını bulup istediği şeye ulaşırken sen hala bekliyorsun. Sabretmenin de bir sınırı var değil mi ama? Biz de sabrede sabrede sabır taşına dönenlerin, bekleyerek tahammül sınırlarını zorladıkları, sinir bozucu 20 şeyi listeledik.Bekleme yapmadan sağdan hızlıca ilerleyelim lütfen.
Reklam
30 Nisan 2015 Günlük Burç Yorumu Videoları
Lütfen videoları öz burcunuza ve özellikleYÜKSELEN BURCUNUZA göre izleyin. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız NÖBETÇİ ASTROLOG servisinde gerçek astrologlara sorup hemen öğrenebilirsiniz :)
Yarma Süleman'dan Satılık '96 Model SL Bir de Çarpı' Doğan
Arabasını 13 değil de 12'ye satabilmek için düşük maliyetli reklam filmi. Yarma Süleman( ya da Yarmasulu Ahmet) isimli adamın dürüstçe aracında olmayan özelliklerini saymasını ve arada esprili satış tekniklerini izleyeceğiz. Daha önce de yapılan hükümet eleştirilerine cevap niteliğinde bir video çekerek kendinden söz ettirmiş adamın 'Hükümet Çalışmıyor Diyenlere Vatandaştan Kapak Cevap' isimli videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
Reklam
Kadir Çöpdemir: 'Ben Etine Dolgun Seviyorum'
Ünlü radyocu Kadir Çöpdemir, internetten verdiği iş ilanı ile asistan aradığını duyurmuş, verdiği ilanda 'beden ölçülerinin' de aranılan şartlar arasında yer alması nedeniyle tepkilerin odağına yerleşmişti. Sosyal medya kullanıcıları, tartışmalara neden olan ilanda belirtilen koşulları ağır, maaşı ise az bulmuştu. Hürriyet'e konuşan Çöpdemir 'Büyük şirketler prezantabl derken ne istiyorlar? Benim ölçülerim 38-40 beden. Ben etine dolgun seviyorum, hayata bakış açım bu. Benim asistanım Monica Bellucci ile Candice Huffine arasında bir şey olmalı' açıklamasında bulundu. Çöpdemir'in diğer açıklamaları ise şöyle: 'Bana hayatı zehir etmesin' 'Şeker, hpoglisemi ve kolit hastalıklarının bulunmamasını istedim. Çünkü ben çok sinirliyim, bir de asistanım asabi olursa milletin vay haline... Ben sadece huzurlu bir çalışma arkadaşı istiyorum. Bana hayatı zehir etmesin. Büyük kurumlar neden tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu istiyorlar; akıl ve beden sağlığı işi yapabilecek durumda mı diye ...''Asistanımdan cinsi bir beklentim yok' 'Sırdaş derken ben iş hayatı içerisindeyim, paralar pullar konuşuluyor, anlaşmalar yapılıyor. Bu sırları sağda solda anlatmasın istiyorum. Yani benim asistanımdan cinsi bir beklentim yok' diyen Çöpdemir, ilanda önerilen maaşın az bulunmasıyla ilgili de 'Bunu yazan insanların maaşlardan haberi yok galiba. Bu zaten başlangıç ücreti... Bildiği dillere, işine uyum sağlamasına göre ücret artar, yani performansa bağlı...' ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam
29 Nisan 2015 Günlük Burç Yorumu Videoları
Lütfen videoları öz burcunuza ve özellikle YÜKSELEN BURCUNUZA göre izleyin. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız NÖBETÇİ ASTROLOG servisinde gerçek astrologlara sorup hemen öğrenebilirsiniz :)
Reklam