Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Normalsin?

etiket Yüzde Kaç Normalsin?

Bize verdiğin cevaplara göre ne kadar normal olduğunu söylüyoruz! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın ilk şey bunlardan hangisi olur?

4. Peki sinirli olduğun zamanlarda genelde bunlardan hangisini yaparsın?

5. Bunlardan hangisini yapmak seni korkutmaz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu ünlülerden hangisinin konserinde sahneye atlayıp, şarkı söylerken onu öpersin?

7. Ve son olarak, sende bu özelliklerin hangisi daha baskın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yüzde 87 normalsin!

Valla canım sen yüzde 87 oranında normalsin. Zaman zaman anormalliğin tutmuyor değil. Ama genel olarak aklı başında bir insansın. Ortamda mantıklı şeyler genelde senden çıkar. Ama eğlencenin dibine vurduğun zamanlarda ne yalan söyleyelim, baya sapıtıyorsun. :) Aman canım olur öyle şeyler, değil mi? Arada kafayı dağıtmak lazım. Yoksa nasıl bu kadar normal olacaksın.

Yüzde 75 normalsin!

Canım valla sen yüzde 75 oranında normalsin. Aslında içinde inanılmaz bir manyaklık var. Ama sen bunu bastırmaya çalışıyorsun. Zaman zaman anormal tarafını ortaya çıkardığın oluyor tabii. Kanındaki delilik bir tuttuğu zaman kimse seni tutamaz. Ortamı ayağa kaldıran, şenlendiren genelde sen oluyorsun. Çılgın fikirler de hep senden çıkar. Ama bu her zaman olmuyor tabii. Ama olduğu zaman da normallikten çıkabiliyorsun.:)

Yüzde 63 normalsin!

Sen yüzde 63 normalliğe sahipsin. Sanki biraz daha zorlasan normallikten çıkacak gibisin. Çünkü o kanındaki delilik sana her türlü şeyi yaptıracak gibi ama kendini tutuyorsun. Çoğu zaman insanların yanında normal hareketler sergilesen de, sen de biliyorsun ki yalnız kaldığında sapıtıyorsun. :) Bu senin kafanı dağıttığı için aslında hoşuna gidiyor.

Yüzde 51 normalsin!

Sen yüzde 51 normalsin. Normal misin pek bilemedik ama. :) Çünkü bazen kendini kaybettiğin oluyor. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel anlamda biraz manyak olabilirsin. Ama bu senin içinde atan damarın vermiş olduğu bir hareketlilik. Çoğu zaman sen de saçmaladığının farkındasın. Bunu yapmak seni sanki rahatlatıyor. Öyle herkes gibi kendini kasmak yerine olduğun gibi davranmayı tercih ediyorsun. :)

Yüzde 34 normalsin!

Sen yüzde 34 normalsin. Yani biraz normal değilsin canım. :) Böyle etrafındaki insanlar seni bazen anlamıyor. Çünkü çok tipik bir karakterin var. Kimseye benzemiyorsun. Ya resmen eşin benzerin yok. Birden deliliğin tutuyor ve o an aklından geçen şeyi yapıyorsun. O kadar doğalsın ki içinden geçen her şeyi pat diye söylüyorsun. Eline yüzüne bulaştırıyorsun. :) Eğer ortada bir çılgınlık varsa bunu kesin yapmışsındır. Arkadaşların senin bu anormalliğinin farkında olduğu için sana dokunmaya korkuyorlar.

Sen baya anormalsin!

Canım sen normal falan değilsin. Biz hayatımızda böyle çılgın birini görmedik. Resmen çılgınsın. Etrafındaki insanların bazen sabrını sınarsın. Çünkü yaptığın çılgınlıklar onları epey korkutur. 'Bir yerinde dur.' diye şikayet ederler. Ama sen o kadar zıpırsın ki asla normal davranamazsın. Arkadaş ortamında milleti gaza getirip çıldırtan o kişi sensin. Valla bir yerinde durmuyorsun. Nerede delilik sen oradasın. Senden korkulur. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
327
201
114
55
28
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beril Kıran

#6 hiçbiri seçeneği neden yok? :/

piscolata

"Paraşütten atlamak" nedir? Dünyada böyle bir eylem var mıdır? Paraşüt, üzerinden atlanabilen bir platform mudur? Acaba biz mi herşeyi yanlış biliyorduk? Düş... Devamını Gör

moondark

gözükara deliyim. deli kadınlar iyidir. çünkü ne kahkahaları tutsak, ne gözyaşları sınırlı, ne arzuları mahpus, ne öfkeleri prangalıdır..

Pinear

Beğendim :)