Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Alfasın?

etiket Yüzde Kaç Alfasın?

Alfalık oranını ölçmek için bu soruları yanıtlaman yeterli.

1. Başlıyoruz. Güne beş üzerinden bir puan verecek olsan kaç olurdu?

2. Yeşil erik mevsimi de geldi çattı. Senin tercihin ne?

2. Yeşil erik mevsimi de geldi çattı. Senin tercihin ne?

3. Bu üç mecranın hangisinde daha çok zaman harcıyorsun?

4. Hangi cümle sana daha uygun?

5. Bu özelliklerden hangisi sana daha fazla uyuyor?

6. Son olarak... Bir zorlukla karşılaştığında ilk kime başvurursun?

%100 Alfasın!

%100 Alfasın!

Ooooo kimleri görüyoruz. Verdiğin yanıtlara göre sen tam bir alfasın. Liderlik vasfı, insanları etkileme, kitleleri peşinden sürükleme, hepsi sende mevcut. Kalabalıklar içinden duruşunla, karizmanla bir adım öne çıkıyor ve kendini fark ettiriyorsun. İşin ilginç tarafı bunlar için asla yırtınmıyorsun. Çünkü bu senin ruhunda var!

%87 Alfasın!

%87 Alfasın!

Verdiğin yanıtlara göre senin alfalık oranın yüzde 87. Müthiş bir özgüvene sahipsin ve bu özgüven asla içi boş bir özgüven değil. Kendini ve çevrendekileri çok iyi tanıdığın için neleri başarabileceğini çok iyi biliyorsun, sürekli kendi kapasiteni zorluyorsun. 13 puanlık eksik de yeri geldiğinde tevazu göstermenden ve özgüvenle kibir arasındaki çizgiyi çok iyi muhafaza etme yeteneğinden kaynaklanıyor.

%57 Alfasın!

%57 Alfasın!

Verdiğin yanıtlara göre senin alfalık oranın yarının bir tık üstünde. Birey olmayı çok iyi bildiğin için topluluklar içerisinde sivrilmeyi pek sevmiyorsun. Elbette bu hakkını korumadığın anlamına gelmiyor. Yeri geldiğinde hakkını çok iyi savunabiliyorsun ama moda deyimle rüzgar yapmaktan kaçınıyorsun. İstersen sen de insanları ikna edebilir, peşinden sürükleyebilirsin ama ağır gelecek sorumlulukları almak istemiyorsun.

%75 Alfasın!

%75 Alfasın!

Verdiğin yanıtlara göre %75 alfasın. Lider ruhlusun ama bilindik lider profillerinden farklı bir stilin var. Ketum, sürekli gerginlik arayan, sert mizaçlı bir liderlik değil, insanları pozitif yönde etkileyen, yeri geldiğinde neşeli de olabilen bir liderlik. İnsanları zorlamayla değil, olumlu bakarak etkilediğin için etkileyebilmen seni farklı ama kendine has bir alfa karakter yapıyor.

%34 Alfasın!

%34 Alfasın!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 34 alfasın. Kalabalıklar içinde öncü olmayı pek sevmiyorsun. Düzenli bir çarkın iyi işleyen bir dişlisi olmayı tercih ediyorsun. Sana göre doğa bile bir uyum içinde hareket ederken uyumsuzluğu bozmak, tevazudan kaçmak, yeri geldiğinde çıkıntı olmak pek de sevimli şeyler değil. Bu yüzden uyumlu olmak senin olmazsa olmazın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
624
213
117
106
45
41
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
okcomputer

herkes alfa amk

Textn

Şu sosyal medyayı kullanmıyorum şıkı lazım

observer

aileme danışırsam %34 kendim baş edersem %100