Görüş Bildir
Haberler
Yerinde Duramayan Bir Sevgilisi Olanların Çok İyi Bileceği 16 Şey

Yerinde Duramayan Bir Sevgilisi Olanların Çok İyi Bileceği 16 Şey

diazepam
10.03.2016 - 14:28

Sanki evin içinde hiperaktif bir çocuk var, bir türlü yerinde duramayan, kabına sığmayan, 1 saat bir yerde dursa çıkalım diye tutturan, ayak uydurması zor sevgililer… Sevgililerimiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizi bu güzel havalar mahveder, güzel havada evde oturmanızın imkanı yoktur.

2. Evde oturmasanız yine iyi, hiç görmediğiniz yerlere gitmek, dağ bayır dolaşmak gibi aktiviteler yakanızı asla bırakmaz.

3. Gece dışarı çıktığınızda bir mekana gidip vakit geçirmeyi unutun, çünkü her mekan bir süre sonra “offf iyice bastı burası” olacaktır.

s63.photobucket.com

4. Öyle zamanlar olacak ki sırf “nereye gidelim, ne yapalım, şunu yapalım mı, evde durmayalım, başka bir yere geçelim”, vb. sorulardan yorulduğunuz olacak.

5. Tatillerde ayaklarınızı uzatıp dinlenmeyi unutun, buraya yan gelip yatmaya mı geldiniz, turistik mecralar sizi bekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yabancıların “uzun hafta sonu” dediği, Cuma-Pazar gezmelerine hazırlansanız iyi edersiniz, çünkü sık sık başınıza gelecek.

7. Kendinizi bazen anne/baba gibi hissedeceksiniz, “tamam, işimi bitirirsem gideceğiz” vb. cümleler kurmaya başlayacaksınız.

8. Sadece gezme tozma mı? Gittiğiniz barlarda, diskolarda, müzikli mekanlarda gelsin halay gitsin salsa… Oturamayacaksınız.

9. Arkadaş toplantılarında oynanan oyunlar da kabusunuz olacak, heyecanı, aceleciliği, anlaşılmazlığı ile bir kabusun eşiğinde olabilirsiniz.

10. Gelen hiçbir teklife ağız tadıyla bahane uydurup hayır diyemeyeceksiniz, çünkü yanınızda teklifi kabul etmeye dünden razı biri var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Uykularınız da hep biraz eksik olacak, her sabah sizden saatlerce önce kalkan sevgiliniz/eşiniz uyanmanız için elinden geleni yapacak.

12. Yeşilçam filmlerinde görmeye alışık olduğumuz koşmacalı, yakalamacılı, zıplamalıcılı, vb. tüm etkinlikleri bizzat tecrübe edeceksiniz.

13. Sürekli ucuza bulduğu uçak biletleriyle sizi oradan oraya götürme sevdasındaki biriyle paylaşacaksınız hayatı.

14. Nasıl oluyor da bütün akrabalara vakit ayırıp ayağı yanık köpek gibi dolaşıyoruz diye kendinize şaşıracaksınız.

15. “Ya çocuklar da ona benzerse?” sorusunu bir türlü aklınızdan çıkaramazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. İşin garibi, bir süre yalnız kaldığınızda hayatınızda bir şeylerin eksik olduğunu hissedersiniz, evet bu hareketliliğe siz de alıştınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
28
8
5
4
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lisami

Böyle sevgilim olsa keşke. Ev hayatının dışına da çıkmaya teşvik eder hiç değilse :/