Görüş Bildir
Haberler
Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yargı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
17.11.2021 - 22:20

Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları 20:00'de ekranlara gelen dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Son dönemde reyting rekorları kıran Kanal D'nin yayınlamış olduğu Yargı'nın 10. bölümünde yaşanacak olaylarda; Savcının Ilgaz'a aranız mı bozuk sizin diye sorması üzerine Ilgaz Ceylin'le hiç kavga etmediklerini söyler. Öte yandan Ceylin Ilgaz'ın kendisine laf çaktığını anlamıştır. İşte Yargı 10. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı dizisi aile dramları arasında birbirlerine tutunmaya çalışan avukat Ceylin ve savcı Ilgaz'ın yaşadıklarını konu almaktadır. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon üstleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yargı pazar akşamları Kanal D'de...

Yargı 10. Bölüm Fragmanı

Yargı Son Bölüm Özeti

Yargı Son Bölüm Özeti

Engin’in Yekta’yı suçlamasının ardından Ceylin ve Ilgaz acil bir biçimde harekete geçmeleri gerektiğini fark ederler. Ilgaz’ın kendisine önerdiği yöntemlerle Engin’in geri dönüşsüz bir biçimde cezaevine girmesi için çabalarlar. Ancak bu yol Ceylin’i duygusal olarak yeniden örseleyecek kasislerle doludur.

Pars, Yekta’nın suçlanması sonucu kendisiyle ilgili önemli ve büyük bir sırrın açığa çıkması ihtimaliyle yüz yüze gelir ve engel olabilmek için her zamankinden çok farklı bir tavır gösterir. Metin kaybolan Zafer’in cesedini bulmaya çalışırken beklenmedik bir sürprizle  karşılaşır. Yekta ise Laçin’in Engin’den yana tavır almasının bedelini ona ödetmeye kararlıdır.

Ilgaz ve Ceylin birbirlerine duygusal anlamda daha da yaklaşırlar, üstelik bu yakınlık ikisinin de ezberlerini bozan bir hale dönüşmektedir. Bir yandan Engin’in mahkumiyetini kesinleştirmek için çabalarken, bir yandan da kendilerine bile itiraf edemedikleri hislerin yarattığı yeni soruları cevaplamak zorundadırlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın