Görüş Bildir
Haberler
Yalnızken İzlemeyi Tercih Edebileceğiniz Tüm Zamanların En Ateşli Sahnelerine Sahip 19 Film 🔥

Yalnızken İzlemeyi Tercih Edebileceğiniz Tüm Zamanların En Ateşli Sahnelerine Sahip 19 Film 🔥

Almila
07.07.2021 - 09:00

Genelde ailelerimizle izlerken karşımıza çıkan ve nereye bakacağımızı bilemediğimiz birbirinden ateşli sahneleri sizin için derledik. 👇

Not: Filmlerin açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır.

Kaynak: https://thechive.com/2021/06/24/the-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Embrace of the Vampire

19. Embrace of the Vampire

IMDb: 4.4

Embrace of the Vampire, karanlık arzular tarafından ele geçirilen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 18 yaşında genç bir kız olan Charlotte, üniversite öğrencisidir. İyi niyetli, güzel bir kadın olan Charlotte vampir sevgilisi tarafından baştan çıkarılır. Anne Goursaud’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Charlotte karakterini Alyssa Milano canlandırıyor. Senaryosunu Halle Eaton, Nicole Coady ve Rick Bitzelberger’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin kadrosunda Martin Kemp, Rebecca Ferratt, Harold Pruett, Rachel True gibi isimler yer alıyor.

18. 9 1/2 Weeks

18. 9 1/2 Weeks

IMDb: 6.0

Elizabeth, New York'taki bir sanat galerisinde hayatını kazanmaktadır. Bir gün esrarengiz bir adam olan John tarafından baştan çıkarılır. Zaten gerçek aşkın arayışındadır ve bu adamın çekiciliği onu kendisine doğru çekmektedir. Bu tutkulu ilişki dokuz buçuk hafta boyunca sürecek ve Elizabeth'in cinsel dünyasına yeni bir tuğla ekleyecektir.

17. Entrapment

17. Entrapment

IMDb: 6.3

Çok yüksek bir değeri olan bir Rembrant tablosu New York’tan çalınır. Tabloyu sigortalayan sigortacı Virgina Baker 24 milyon dolar sigorta bedelini ödemek yerine bu hırsızlığın ardındaki sır perdesini aralamaya karar verir. Hırsızlık konusundaki ustalığıyla mevzuyla ilgili bütün şüpheleri kendi üzerine çeken hırsız Robert ‘Mac’ MacDougal ise davadaki tek şüphelidir. Virginia ‘Gin’ Baker ise suçun onun tarafından işlendiğini kanıtlamak konusunda kararlıdır.

İngiliz yönetmen Jon Amiel’in polisiye denemesinde Sean Connery ve Catherine Zeta-Jones başrolleri paylaşıyorlar.

16. Under Siege

16. Under Siege

IMDb: 6.5

Eski bir donanma aşçısı, bir ABD savaş gemisinin kontrolünü ele geçirdiklerinde bir grup teröristi durdurabilecek tek kişidir.

15. Wild Things

15. Wild Things

IMDb: 6.5

Bir lisede danışman öğretmenlik yapan Sam Lombardo iki kız öğrencisi, Suzie Toller ve Kelly Van Ryan tarafından, kendilerini taciz ettiği yönünde suçlamalara maruz kalır ve kendini savunması için avukat Bowden’ı tutar. Fakat dava günü geldiğinde, iki genç kızın ağzından dökülen cümleler davayı şaibeli hale getirecek cinstendir. Suzie ve Kelly çeşitli sebeplerden ötürü intikam almak istedikleri için bu suçlamayı yapmış olduklarını söyleseler de olaylar hiç de göründüğü kadar basit değildir. Cevabının verilmesi gittikçe zorlaşan soru ise Lombardo’nun masum olup olmadığıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Swordfish

14. Swordfish

IMDb: 6.5

ABD çapında uyuşturucuyla mücadeleden sorumlu DEA, 'Kılıçbalığı' kod adlı operasyonunu 1986 yılında iptal edince, 400 milyon dolar gibi yüksek miktarda kara para, kimsenin kullanamayacağı bir biçimde açıkta kalmıştır. Aradan geçen 15 yıllık süre içinde faizlerle 9.5 milyara çıkan bu birikimde gözü olan biri vardır şimdi: Gabriel Shear. 

Shear, Kara Hücre adlı gizli bir anti-terör örgütünün karizmatik lideridir ve bu parayı uluslararası terörizme karşı vermekte oldukları mücadeleye kaynak olarak aktarmak istemektedir. Fakat paraya ulaşmak için, özel bir güvenlik kodunu kırmak gerekir önce. Usta bir hacker olan Stanley Jobson’ı bu işi yapmaya zorlar Shear. Tek arzusu kızı Holly’e kavuşabilmek olan bu hacker da, geçmişteki suçlarının kefaleti olarak önemli miktarda paraya muhtaçtır...

13. Unfaithful

13. Unfaithful

IMDb: 6.7

Sumner ailesi hayatta hiçbir sıkıntıları olmadan mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Anne Connie Sumner, iş için New York'ta bulunduğu bir sırada ufak bir kaza atlatır. Yere düşen kadını kaldıran genç Paul, Connie'nin dizinde oluşan yarayı tedavi edebilmek için evine davet eder. Çaresiz kadın teklifi kabul etse de bu durumla ilgili bir ikileme kapılır. Kafasından bu fikirleri atmaya çalışan kadın kendini bir kez daha bu evde bulduğunda işler karışacaktır...

12. The Girl Next Door

12. The Girl Next Door

IMDb: 6.7

Başarılı bir genç olan on sekiz yaşındaki Matthew Kidman, hayatını hiçbir zaman doyasıya yaşayamadığını düşünmektedir. Ta ki komşusu Danielle ile karşılaşana dek. Matthew, onu gördüğü anda rüyalarındaki kadını bulduğuna inanır. Her şey bir süre yolunda gider ta ki Matthew’un seks delisi arkadaşı Eli’nin, Danielle’in, aslında eski bir porno yıldızı olduğunu açığa çıkartana dek. Yeni gerçeği öğrenen Matthew, bu duruma nasıl tepki vereceğini ve Danielle’a da nasıl davranacağını kestirememektedir. Üzerine bir de Danielle’in eski yapımcısı Kelly ortaya çıkıp da onu yeniden geri almak isteyince işler iyice karışır.

11. Risky Business

11. Risky Business

IMDb: 6.8

Paul Brickman'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Tom Cruise, Rebecca De Mornay, Joe Pantoliano yer alıyor. Film, ailesinin evden gitmesiyle kendine eğlence arayan gencin yaşadığı olayları anlatıyor.

10. Monster’s Ball

10. Monster’s Ball

IMDb: 7.0

Buck, geçen yıllara rağmen karakter olarak hiçbir şekilde değişmeyen ve karakterindeki yoğun ırkçılığı beraberinde mezara götürecekmiş gibi görünen bir faşisttir. Onun oğlu olan Hank ise, babasının karakterine koşut giden mesleğini sürdürerek bir idam memuru olmuştur. Hank'in oğlu olan Sonny de tıpkı babası ve dedesi gibi aynı mesleği seçmiş; ancak uygulama aşamasında onlara nazaran çok daha insancıl bir yolu benimsemiştir. Lawrence Musgrove isimli bir idam mahkumu, ölümünü beklemektedir. Karısı olan Leticia, onun ziyaretine gelir. Torun Sonny, idam mahkumunun psikolojisiyle yüzleşir ve babası ile dedesiyle büyük bir savaşa girişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. American Pie

9. American Pie

IMDb: 7.0

Dört adet kendine güveni olmayan lise öğrencisi, hayatları boyunca kimseyle cinsel ilişkiye girme şansı bulamamışlardır. Psikolojik anlamda üzerlerinde bir baskı hissetmeye başlayan gençler, mezuniyet gecesine kadar bir kızla birlikte olmak üzere birbirleriyle iddiaya girerler. Artık bir kızla beraber olmak, sadece maddi değil manevi bir yükü de beraberinde getirecektir. Oyun başlar.

8. We’re The Millers

8. We’re The Millers

IMDb: 7.0

David Burke, kendi bölgesinde etliye sütlüye bulaşmadan çalışan, yerel bir uyuşturucu satıcısıdır ve şimdiye kadar işleri hep yolunda gitmiştir. Fakat bir gasp sonrasında elindeki malı kaptırınca marihuana satıcısı Brad'e borçlanır. Brad ona bir şans verir ve Meksika sınırından yüklü miktarda uyuşturucu geçirmesini ister. David'in sınırı dikkat çekmeden geçebilmesi için esaslı bir plana ihtiyacı vardır ve kısa süre içerisinde bulur. David kılık değiştirerek aile babası olacaktır! Kuracağı ailedeyse anne rolünü striptiz dansçısı Rose üstlenirken, henüz bakir bir genç olan Kenny ve kaçak genç kız Casey de ailenin çocukları numarasını yapacaktır. Hepsi birbirinden farklı karakterdeki bu aile üyelerini ise yol boyu çılgın maceralar bekler.

7. Fast Times at Ridgemont High

7. Fast Times at Ridgemont High

IMDb: 7.2

Lisede öğrenim gören bir grup öğrencinin karşılaştığı yeni tecrübeler ve gündelik hayatlarında yaşadıkları sıradan olaylar üzerinden ilerleyen film, Güney Kaliforniya'daki bir lisede geçiyor. Stacy ve Mark ilk buluşmalarının ardından hayal kırıklığı yaşadıkları bir gece geçirir. Arkadaşları Linda ve Mike ise bu sorunlarına farklı tavsiyelerde bulunur... Öte yandan Stacy'nin ağabeyi Brad, okuldaki son senesindedir ve çeşitli iş yerlerinde bir türlü dikiş tutturamaz. Sörf tutkunu Jeff'in ise tarih öğretmeni Mr. Hand ile başı derttedir...

6. Desperado

6. Desperado

IMDb: 7.2

El Mariachi (Desperado), sevgilisini katledip, gitar çaldığı narin parmaklarını kıran gaddar Bucho’dan intikam almak için yanıp tutuşarak Meksika topraklarını diyar diyar gezmektedir.

Bu yolculuk sırasında kendisine yaverlik yapan Buscemi (Steve Buscemi)’nin sayesinde bütün gittiği yerlerde bir efsane olan Mariachi, düşmanının izine iyice yakınlaştığı bir sırada güzel Carolina’yla tanışıp ona aşık olur. Bundan sonra bir hayli çetin bir mücadele başlayacaktır. Uyuşturucu ticareti, cinayet, aşk müzik ve ihanetle donanmış bu öykünün kahramanı El Mariachi-Müzisyen tiplemesi, yetenekli Latin yönetmen Robert Rodriguez’in ün kazanmasını sağlayan, ilk filmi El Mariachi-Gitarım ve Silahım’ın da baş kahramanıydı.

5. True Lies

5. True Lies

IMDb: 7.2

Aslında hiçbir hayat ya da birey çoğunlukla dışarıdan görüldüğü gibi bir yaşam sürmez. Harry Tasker da bunun iyi bir örneği olarak karşımıza geliyor. O, bir bilgisayar firmasında satış görevlisi olarak çalışmaktadır. İdeal bir eş ve babadır. Sekreterlik yapmakta olan karısı Helen, hiçbir zaman Harry’nin asıl mesleğinin başka bir şey olabileceğini aklına getirmemiştir. Harry, bir gizli ajandır. Bir gün karısının Simon ismindeki bir adamla ilişkisi olduğunu öğrenir. Bunun üzerine ortağı Albert Gibson’ı Simon ve Helen’i takip etmek için görevlendirir. Bu sırada CIA’nın peşinde olduğu terörist örgütün ele başı Salim Abu Aziz, eğer istediklerini alamazlarsa Florida’da nükleer bomba patlatacaklarını söyler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. From Dusk Till Dawn

4. From Dusk Till Dawn

IMDb: 7.2

Gecko biraderler, rüzgarı arkalarına alıp Meksika'nın özgür ortamına doğru bir yolculuğa çıkarlar. Texas'ta sıkı bir soygun yaptıklarından dolayı, ne olur ne olmaz diye bir rahip ve ailesini de yanlarında rehin olarak bulundururlar. Buluşma için bir Meksika barının kapısını aşındırdıklarında başlarına geleceklerden habersizdirler. Mekan kesinlikle vampirlerin içeri alınmadığı barlardan değildir!

3. Match Point

3. Match Point

IMDb: 7.6Bir tenis maçında topun çizgiye yaklaştığı anlar vardır. Biraz da şansın yardımıyla top içeri düşebilir ve kazanırsın? Ya da ileri gider ve kaybedersin? Gerçek bu kadar basit midir? Bir tenisçi olan Chris hayatı boyunca şansı yaver gittiği için kıskanılmıştır. Özellikle en yakın arkadaşı Tom'un kız kardeşi Chloe ile evlenmeye kalkıp büyük bir servetin ortaklarından biri olma şansını yakalayınca... Chris'in hayatının en mutlu günleri olması gereken evlilik aşamasında hayaller, Tom'un rüyaları bile süsleyecek derecede güzel nişanlısı ile tanışınca sona erer. Hayranlık kısa süre sonra takıntı boyutunda tutkuya dönüşecek ve Chris'i zor bir seçime zorlayacaktır.

2. Mulholland Drive

2. Mulholland Drive

IMDb: 7.9

Betty Elms, en büyük hayali Hollywood'da ünlü bir aktrist olmak olan bir kadındır. Bunun için Hollywood'a doğru bir yolculuğa çıkmıştır. Burada kendi hayatında mükemmel bir noktaya ulaşmış olan bir kadınla tanışır ve onun başarılarına hayran kalır. O kadın da Betty'den hoşlanmaya başlar ve aralarında gizemli ve oldukça erotik bir ilişki başlar. Mulholland kavşağında bir trafik kazası gerçekleşir. Bilinç ve bilinçaltı birbirlerine karışırlar. Bütün bu hayatlar, birbirlerine gireceklerdir.

1. Black Swan

1. Black Swan

IMDb: 8.0

Genç bir kadın olan Nina, yetenekli bir balerindir. Eski bir balerin olan ve dans konusundaki hırsını kendisine aşılayan annesi ile New York’ta yaşayan Nina’nın hayatı danstan ibarettir. Bale yönetmeni Thomas Leroy, sahneye koyduğu Kuğu Gölü Balesi’nin baş dansçısını yeni sezonda değiştirmeye karar verir. Zarif, masum ve saf Beyaz Kuğu ile kötülüğün, şehvetin ve bilinmezliğin temsilcisi Siyah Kuğu'yu aynı anda canlandırabilecek bir balerin arayan yönetmenin ilk tercihi Nina olur. Ancak rolü almak için elinden geleni yapan Nina’nın karşısında güçlü bir rakibi vardır. Nina, Beyaz Kuğu rolü için harikalar yaratsa da genç kadının Siyah Kuğu performansı pek de başarılı değildir. Rakibi Lily ise Siyah Kuğu rolü için iyi bir performans sergiler. Lily ve Nina arasındaki rekabet, çalışmalar boyunca ilginç bir dostluğa dönüşür. Bu süreçte Nina, hayatının mahvolmasına neden olan karanlık tarafıyla yüzleşmeye başlar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
15
6
4
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

1 güzel film 9 tam komedi 90lar gençliği anlatıyor 3 de severek izlediğim bir filmdi.

salvatore

neden gay yok bu listede amk

kaisa

noldu olmayınca cinsiyetçi mi oldular. Kasacağın duyarın amk senin ben

baki yurteri

6. Desperado tüm zamanların en güzel filmi severek izlerim