Görüş Bildir
Haberler
Vbulletin Kurdu ile ücretsiz Xenforo ve Vbulletin Desteği

Vbulletin Kurdu ile ücretsiz Xenforo ve Vbulletin Desteği

Vbulletin Kurdu ile ücretsiz Xenforo ve Vbulletin Desteği

Günümüzde internet oldukça gelişti. Artık forum sayfaları ile çözmek istediğimiz sorunu çok kısa bir süre içerisinde çözebiliyoruz. Bu nedenle forumlar bizim için çok önemli bir durumda. Peki bu forumlar kaça ayrılırlar ?

Hayatımızı kolaylaştıran bu forumlar basit olarak dörde ayrılırlar.

  • Vbulletin

  • Mybb

  • Xenforo

  • Wordpress

Aslında Wordpress forum olarak pek kullanılmaz , fakat forum temaları desteği ile Wordpress forumlarına da rastlayabilirsiniz. Neyse , bu 4 seçenek arasından en çok kullanılan altyapı Vbulletin'dir. Vbulletin özgün ve kulay kullanımı ile en büyük forum altyapısı olmuştur diyebiliriz. Vbulletin ücretli bir altyapı olmasına rağmen destek açısından bize bir çok avantaj sunmaktadır. Vbulletin destek siteleri ile herhangi bir sıkıntımızda bu sıkıntıyı çözebiliriz. Ayrıca geniş tema yelpazesi sunan Vbulletin kalitesini de bu hizmetiyle bir hayli arttırmış diyebiliriz. Vbulletin temaları genelde bedava veya düşük ücretle satılmaktadır.

Bir diğer çok kullanılan forum sistemi Xenforo'dur. Xenforo da geniş tema yelpazesi ve ücretsiz temaları ile gözde forum altyapı sitelerinden biridir. XenForo forum yazılımının Türkçe desteğini veren ve geliştirmesi ile ilgili paylaşımlarda bulunan websiteleri mevcuttur. Örneğin Vbulletin Kurdu websitesi Xenforo destek websitelerinden biridir.

Wordpress forumdan çok blog altyapısı olarak kullanılmaktadır , zaten ortaya çıkış amacı da budur.  Bu yüzden Wordpress daha çok blog altyapılı sitelere hizmet etmektedir. Fakat çok çok geniş tema yelpazesi olan Wordpress , Wordpress blog temaları ve Wordpress eklentileri ile büyük sitelerin de altyapısını oluşturmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın