Görüş Bildir
Haberler
Upper mısın, Intermediate mi? Bu Test Senin İngilizce Seviyeni Söylüyor!

Upper mısın, Intermediate mi? Bu Test Senin İngilizce Seviyeni Söylüyor!

Elbette İngilizce konuşabildiğini hepimiz biliyoruz, aksini iddia etmedik yani! Ama acaba seviyeni biliyor musun? Gerçekten ne kadar iyi konuşabiliyorsun? Bu test sana bunun cevabını verecek!

1. Hadi başlayalım, bu cümledeki boşluğu doldur: "The baby boy saw ... in the mirror and started to cry."

2. Boşlukları doldurmaya devam ediyoruz: "A lot of trains ... late today due to the heavy storms."

3. Bu boşluklar kendi kendilerini doldurmayacak: "... was a strong wind last night."

4. Şimdi de bu diyaloğu tamamla hadi:

4. Şimdi de bu diyaloğu tamamla hadi:

5. "Consider" kelimesiyle aynı anlama gelen seçenek bunlardan hangisi?

6. Peki "return" kelimesiyle aynı anlama bunlardan hangisi sahip?

7. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın: "Fiona is very angry ... her boss's decision to sack several members of staff."

8. Çok boşluk dolduruyorsun, ama nerede ne söyleyeceğini bilmen lazım: "I'll help you with your project ... you promise to do the same for me some time."

9. “That’s my sisters’ bedroom.” Bu cümlede bahsedilen odada kaç kişi yaşıyor?

10. Son olarak Bob Marley'in ünlü şarkısı "No Woman No Cry"ın ne anlama geldiğini biliyor musun?

Beginner!

Senin seviyen maalesef daha en başta, hiçbir ilerleme kaydedememişsin bugüne kadar İngilizce adına yani! Kendini geliştirmeli, biraz daha fazla İngilizce çalışmalısın. Unutma, yeni bir dil öğrenmek için asla geç değil! Seviyeni yükseltmeye hemen başlamak için: Engoo! Üstelik Haziran'a kadar kayıtlar %50'ye varan indirimlerle!

Elementary!

Senin seviyen Elementary! Yani İngilizce bazı cümleleri anlayabiliyor ve basit cümleler kurabiliyorsun. Peki bu sağlıklı bir iletişim kurmak için yeterli mi? Bizce değil. Unutma, öğrenmenin asla yaşı olmaz! Seviyeni her an yükseltebilirsin. Bunu yapmaya hemen başlamak için: Engoo! Üstelik Haziran'a kadar kayıtlar %50'ye varan indirimlerle!

Intermediate!

Senin seviyen için şunu söyleyebiliriz: Karmaşık cümleleri anlayabilir ve bu cümlelere cevap verebilirsin. Kendini gayet açık bir şekilde açıklayabilirsin. Fakat bunu yaparken maalesef kompleks çekimler ve kelimeler kullanamazsın. İş oraya gelince senin sıkıntıların başlıyor işte! Fakat hiç üzülme, seviyeni yükseltmek için: Engoo! Üstelik Haziran'a kadar kayıtlar %50'ye varan indirimlerle!

Upper Intermediate!

Çoğu insana kıyasla oldukça iyi İngilizce konuştuğuna eminiz. Kendini çok güzel bir şekilde ifade edebiliyor ve karşındakini anlayabiliyorsun. Fakat hala bazı hatalar yapıyor, sıkıntılar yaşıyorsun. Bu çok normal bir şey, çünkü seviyeni yükseltmek için önünde daha gitmen gereken bir yol var. Henüz Advanced değilsin mesela! Fakat hiç üzülme, seviyeni yükseltmek istiyorsan: Engoo! Üstelik Haziran'a kadar kayıtlar %50'ye varan indirimlerle!

Engoo'ya gel, hemen dersine kaydol!

Engoo'ya gel, hemen dersine kaydol!

Detaylar için tıklayınız.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sadecekendimveben

bari yanlislarimizi gosterseydi

Gamze Kılıç

test reklam amaçlı olduğundan ne yaparsak yapalım asla ''advanced'' demeyecek sanırım

replicant

eğer bu test herhangi bir yerde sınav olsaydı, 1. sorudaki bebeğin yaşını vermemeniz o sorunun yanlış olduğunu gösterirdi. çünkü siz bebeğin yaşını söylemedi... Devamını Gör

bendahakucugum

cümlenin başında the baby boy dediği için oradan himself olduğunu çıkarabilirdin. o kadar detaya takılmaya gerek yok. zaten sorular upper veya intermediate s... Devamını Gör