Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ'dan 10 Kasım’da Saygı Duruşunda Durmayan Kişiyi Döven Esnafa Ziyaret

Ümit Özdağ'dan 10 Kasım’da Saygı Duruşunda Durmayan Kişiyi Döven Esnafa Ziyaret

Batuhan
16.11.2021 - 07:46

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mustafa Kemal Atatürk’ün 83’üncü ölüm yıldönümünde İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Kapalıçarşı’da saygı duruşunda durmayan kişiye saldıran esnafı ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kapalıçarşı’da 10 Kasım günü saat 9.05’te saygı duruşu esnasında yürümeye devam eden bir kişinin esnaf tarafından dövüldüğü video sosyal medyada gündem olmuştu.

"Seni tebrik ediyorum"

Zafer Partisi lideri, bugün esnafın yanına gittiği videoyu Twitter hesabından paylaşarak şunları kaydetti: “10 Kasım’da Atatürk’e saygısızlık yapan kişiye haddini bildiren Kapalıçarşı esnaflarından Cemil Şaer’i ve diğer esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettim. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık yapanlar karşısında her zaman bizi bulacak.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
15
10
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anıl Aslancan

Nefreti körüklemek olmuş.

Sıradan Biri

Ne alakası var? Ülkenin kurucusunu sevmeyebilirsin ama onun topraklarında saygı göstermek zorundasın. Merak etme 1 dakikalık saygı duruşu hayatınızdan bir şe... Devamını Gör

ÖZKAN GÜLERER

bu yapılan bir asırdır devam eden faşist kemalizm rezilliğidir ve bunları destekleyenlerde bu zülümlere ortak olanlardır ilkel afrika kabilelerinde bile böyl... Devamını Gör