Görüş Bildir
Haberler
Ukraynalı Modelin Darp Edildiği İddiasıyla Gündeme Gelen Eğlence Mekanı Kapatıldı

etiket Ukraynalı Modelin Darp Edildiği İddiasıyla Gündeme Gelen Eğlence Mekanı Kapatıldı

Batuhan
04.08.2020 - 11:21

Çeşme ilçesinde dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia ettiği Momo Beach, İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararınca salgın önlemlerini uygulamaması gerekçe gösterilerek 15 gün kapatıldı. İşletmeye 6 kez kurul kararına uymamaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çeşme İlçe Hıfzısıhha Kurulu 3 Ağustos Pazartesi günü saat 19.30’da gerçekleştirilen toplantıda alınan kararları duyurdu.

‘Toplum sağlığına tehlike arz eden eylemlerine devam etmesi’

‘Toplum sağlığına tehlike arz eden eylemlerine devam etmesi’

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’un güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia ettiği Momo Beach adlı eğlence mekanına ‘toplum sağlığına tehlike arz eden eylemlerine devam etmesi’ nedeniyle 15 gün kapatma cezası verilmesi dikkat çekti.

6 kez işlem yapılmış

6 kez işlem yapılmış

İşletmeye daha önce yapılan denetimlerinde sosyal mesafe kuralına uyulmadığının tespit edildiği, 6 kez Hıfzısıhha Kurul Kararına uymamaktan işlem yapıldığı bildirildi.

Daha önce 4 kez tutanak tutulan mekanlar da kapatıldı

Daha önce 4 kez tutanak tutulan mekanlar da kapatıldı

Daha önce de sosyal mesafe kurallarına uymadıkları için haklarında 4 ve üstü tutanak tutulan aralarında Rise n Shine, Tren Ayayorgi ve Shu gibi ünlü mekanların da bulunduğu 6 işletmeye 15 gün kapama cezası verildi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
34
12
10
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Arat

Aha geçmiş olsun artık... Bütün tatil beldelerinde Beach clublar falan hiç virüs yokmuşcasına etkinlikler, happy hourlar yapıyorlar bir başlanırsa bu kapatma... Devamını Gör

kyle-reese

Gidip yurtdışındaki mekanlardaki kaliteyi ucuzluğu ambiyansı rahatlığı güveni gördükten sonra bana türkiyedeki eğlence mekanları hep komik ve sahte gelmiştir... Devamını Gör

rcpbyrm

parası olan gidiyor zaten dostum :) kazık yiyeceğini düşünen gitmez diye tahmin ediyorum.

nitz

zaten şu turistik yerlerdeki pavyonvari s.k kırığı sözde eğlence mekanı, özde kazıkçı mafya mekanlarının hepsini kapatsalar ülkede turizm çağ atlayacak, 1. s... Devamını Gör