Görüş Bildir
Haberler
Türküler Artık Emre Öğretmene Emanet: Cem Yılmaz ve Haluk Levent'in Çağrısına Destek Geldi

etiket Türküler Artık Emre Öğretmene Emanet: Cem Yılmaz ve Haluk Levent'in Çağrısına Destek Geldi

Batuhan
04.07.2019 - 10:58

Anadolu'yu karış karış gezip derlemeler yapan müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu'nun yaz boyu gerçekleştirmek istediği proje, sosyal medyanın gücüyle hayata geçecek. Dayıoğlu'na destek olması için Opet'e teklifte bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz'a olumlu dönüş yapıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Anadolu'yu karış karış gezip derlemeler yapan müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu'nun yaz boyu gerçekleştirmek istediği projeye destek olması için Opet'e teklifte bulunmuştu. Öğretmen Dayıoğlu'nun yüzünü güldürecek yanıt çok geçmeden geldi.

Yılmaz, Twitter'dan 'Sevgili OpetTr :) Anadoluyu gezip derlemeler yapan müzik öğretmeni kardeşimizi hatırlıyorsundur. Okul tatile girdiğinden, yaz boyu güzel bir proje yapmak istiyor. Gel bi destek atalım ne güzel olur?' paylaşımında bulundu.

Haluk Levent'ten de destek gecikmedi

Haluk Levent'ten de destek gecikmedi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve tüm bu çağrılar sonuç verdi Opet Emre öğretmene destek vereceğini açıkladı 📌

Ve tüm bu çağrılar sonuç verdi Opet Emre öğretmene destek vereceğini açıkladı 📌

Emre Dayıoğlu'dan Cem Yılmaz'a teşekkür

Emre Dayıoğlu'dan Cem Yılmaz'a teşekkür

Haluk Levent'e 'Deniz Üstü Köpürür' türküsünü çalıp kaydetme çağrısı

Haluk Levent'e 'Deniz Üstü Köpürür' türküsünü çalıp kaydetme çağrısı

"Müzik, hepimizin ortak paydası"

"Müzik, hepimizin ortak paydası"

'Türkiye'de farklı köylere gitmek ve farklı ezgiler derlemek istiyorum' diyen müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu, Habertürk'ten Demet Demirkır'a konuştu:

'1 Temmuz - 1 Eylül arası malum öğretmen olarak 2 ay tatilim var. Bu süreçte tatil yapmak gibi bir amaç gütmüyorum. Bunu çok iyi değerlendirip farklı yöreler ve bölgelere gitmek istiyorum ama bunu maddi olarak yapabilmem şu şartlarda mümkün değil. Müzik, hepimizin ortak paydası.

Anadolu'nun kıyıda köşede kalmış müziklerini şehirlerde çalıp söylemek, tanıtmak isterim. Bunun için de ünlü kişilerin destekleri çok önem arz ediyor' diyen Dayıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Cem Yılmaz gibi Türkiye'nin her kesimine mal olmuş bir sanatçının böylesine samimi paylaşımlarla benim çalışmalarıma değer vermesi ve en önemlisi de köy köy gezerek gerçekleştirdiğim çalışmalarımı on binlerce kişiye, Türkiye'ye tanıtması, kaybolmaya yüz tutmuş halk müziği kültürümüz için çok önem arz ediyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
538
180
12
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sondingilbukucu

Sosyal medya layk manyağı olmuş samimiyetsiz ve iki yüzlü olarak paylaşım yapan o kadar çok öğretmen var ki bu gibi güzel işler için destek arayan arkadaşlar... Devamını Gör

Happy Quokka

Helal olsun hepinize.. :)

King in the East

cem yılmaz ve haluk levent adamdır. öğretmene de başarılar takip edecegiz