Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

@kimonomagician adlı Instagram hesabından paylaşımlar yapan bir Japon turist, Türkiye seyahatinde yaşadıklarını kayda aldı. Kendisi Türklerin Japonlara olan samimi tutumuna şaşırmıştı. Yürüyerek seyahat eden gezgin Japon, en yorgun günlerinden birinde karşılaştığı kişinin ona evini açmasıyla harika günler geçirdiğini dile getirmişti. Gelin bu serüvenini anlattığı anları birlikte izleyelim!
İşte detaylar 👇
Misafirperverlik denince akla gelen ilklerdeniz.
Biri kapımızı çaldığında o kapı asla yüzüne kapanmaz biliyorsunuz ki. Japon turistin de Türkiye seyahatinde güzel anılar biriktirmesi paha biçilemez bir deneyimdi.
👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle yaşam haberlerini yakından takip ediyor ve okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın