Görüş Bildir
Haberler
Turkcell T50 İnceleme

Turkcell T50 İnceleme

protechman
24.08.2014 - 18:07 Son Güncelleme: 24.08.2014 - 18:10

Turkcell T50 İnceleme

Selamlar sevgili okurum,

İhtiyar Xperia U’dan kurtulduğum bu günlerde Turkcell T50 ile vakit geçirme şansı buldum. 699 Liralık fiyatı ve tarifeye ek alınabilme imkanlarıyla piyasaya güzel bir giriş yapan Turkcell T50, beni kimi zaman mutlu ederken kimi zaman da hayal kırıklığına uğrattı. Ama o kadar kusur kadı kızında da olur değil mi?

Turkcell T50 fiyatı ve özellikleriyle beraber orta seviyede konumlandırılan bir cihaz. Yani verdiğiniz parayı ve aldığınız cihazı ona göre değerlendirmek gerek. Tutup da bir Xperia Z2 yada bir LG G3 ile karşılaştırmak oldukça abes olur. Turkcell T50 daha önceki cihazlar T40, Maxiplus5 yada T10′dan çok çok daha iyi ve kaliteli. Turkcell bu konuda kendini oldukça geliştirmiş. Dış kasa Sony esintileri taşısa da telefonun inceliği ve elde duruşu “kötü bir cihaz değilim” diye bas bas bağırıyor.

Turkcell T50′nin şık bir kasası var. Ön kısımda yakınlık sensörü, kamera ve ışık sensörü yer alırken herhangi bir fiziksel tuş bulunmuyor. Bunu göz önünde bulundurduğumuzda alt kısımda çok fazla boşluk bırakıldığını düşünüyorum. Sanki biraz daha dar bir alan bırakılabilirdi. Ses ve güç butonları ise sağ tarafta konumlandırılmış. Arka kısmında ise 13 Mp arka kamera, LED flaş ve sağ alt kısımda Dolby kalitesindeki hoparlöre yer verilmiş. Cihazın 3.5 mm’lik kulaklık çıkışı alt kısıma, USB 2.0 destekli Micro-USB girişi de üst kısıma yerleştirilmiş.

Kaynak: http://www.protechman.net/turkcell-t5...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın