Görüş Bildir
Haberler
Tuğba Yurt'un Sevgilisi Aşkını Öve Öve Bitiremedi!

Tuğba Yurt'un Sevgilisi Aşkını Öve Öve Bitiremedi!

GNS
11.11.2021 - 22:37

Son dönemin popüler pop şarkıcılarından Tuğba Yurt yaptığı cover şarkılar ve konser performanslarıyla adından bahsettirmeye devam ediyor. Şarkıcının sevgilisi Burak Tanrısever ise bulunduğu her ortamda kız arkadaşını övmeyi unutmuyor. Geçtiğimiz gün Kuruçeşme Fora'da olan şarkıcı Tuğba Yurt ve erkek arkadaşı Burak Tanrısever magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Konuşmaları esnasında aşka gelen Burak Tanrısever, Tuğba Yurt hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç şarkıcı Tuğba Yurt ve sevgilisi Burak Tanrısever ilişkilerine son gaz devam ediyor. Birbirlerini çok sevdiklerini sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gösteren ikili geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de objektiflere yakalandı. Burak Tanrısever'in sevgilisi hakkındaki açıklamaları ise olay oldu.

Hayatıma Anlam Kazandırıyor

Hayatıma Anlam Kazandırıyor

Tuğba Yurt önceki akşam erkek arkadaşı Burak Tanrısever ile Kuruçeşme Park Fora’daydı. Şarkıcı “Yol arkadaşımın bugün doğum günü” dedi. Burak Tanrısever de “Size ne hediye aldı?” sorusuna “Hayatımda oluşu benim için en büyük hediye. Hayat Tuğba ile anlam kazanıyor” yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın