Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

osman öz
25.07.2013 - 16:47 Son Güncelleme: 25.07.2013 - 16:48

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Futbolcumuz Tolga Zengin'in Beşiktaş A.Ş.'ye transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş A.Ş., sözleşme fesih bedeli olarak kulübümüze 2.750.000 EUR+KDV ödeyecektir.

Takımımız Derry City maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde müsabakanın oynanacağı Brandywell Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Mustafa Akçay, orta saha oyuncumuz Soner Aydoğdu ile birlikte, Brandyvvell Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Derry City Kulübü tarafından yönetim kurulu üyelerimiz ve UEFA temsilcine bir yemek verildi.

Profesyonel futbolcumuz Yasin Öztekin'in, Kayseri Erciyesspor Kulübü'ne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Profesyonel futbolcumuz Tolga Zengin'in, Beşiktaş Futbol A.Ş.'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle Ünye'de hizmet vermeye başladı.

Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübümüzün son seçimli Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Muharrem Usta ile camiamıza birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Takımımız Derry City maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde müsabakanın oynanacağı Brandywell Stadı'nda basına ve taraftarlara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Tüzüğümüzün hükümleri gereğince 13.06.2013 – 23.07.2013 tarihleri arasında üyeliğe 113 taraftarımız başvuruda bulundu.

Takımımız UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Derry City maçı için İrlanda'ya gitti. Londonderry kentinde yoğun yağmur yağışıyla karşılanan kafilemiz daha sonra kamp yapacağı otele geçti.

Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız açıklamalarla ezber bozduğumuzun farkında olarak her yeni güne başladık. Söylemlerimiz ile spor dünyasında, sporu yönetenlerin kirli ve karanlık ilişkilerin içinde olmaması gerektiğini, olanların da bu dünyanın dışına itilmesini istedik.

Takımımız Derry City rövanş maçı hazırlıklarını 17.00’de basına ve taraftarlara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Genç oyuncumuz Abdulkadir Özdemir, kendisine ait bir twitter hesabı bulunmadığını belirterek, bu yönde açılan tüm hesapların sahte olduğunu vurguladı.

Başarılı oyuncumuz Emre Güral, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kaynak: http://www.trabzonspor.org.tr/default...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın