Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Teşkilat 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
15.11.2021 - 00:40

Teşkilat dizisi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat, TRT1'in en beğenilen yapımları arasında yer alıyor.  Konusu ile beğeni toplayan dizinin yeni sezonu seyircisi tarafından merakla bekleniyordu. Dizi ayrıca yeni oyuncu transferleri ile de çok konuşulmuştu. İşte Teşkilat 23. Bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tims&B imzalı Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu ediniyor. İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde ekranlara gelen dizi kısa sürede büyük beğeni topladı. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin 23. bölüm fragmanı ise dikkat çekti. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı...

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Ariel’in alınmasıyla zor duruma düşen ve Şirket’le ilişkileri bozulan Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçer. Ekip Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam üzerinden kurgulanan planın ne olduğunu çözmeye çalışırken, bu gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu ortaya çıkar. 

Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır. 

Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın